Blogit
Valkoinen Harmaja

Toimivuutta eteiseen

Nuhanenät ovat päiväunilla, joten ehdin kirjoitella teille tarkemmin viime viikonloppuna tehdystä eteisen ja sen yhteydessä olevan vaatehuoneen järjestelystä.

Olemme vasta alkaneet kulkea talomme pääovesta, sillä nyt sen edessä on vihdoin terassi. Eteisen vaatehuoneen vaatesäilytys ei kuitenkaan ollut ihan toimiva. Aiemmin seinällä olleet lasten naulakot (näkyvät täällä) olivat liian matalalla, sillä ne kiinnitettiin ennen kenkähyllyjen asentamista seinään. Ja koukut olivat liian huterasti kiinnikin. Otimme ne pois ja laitoimme tilalle Ikean Vippa-koukkuja, joita meille on jäänyt ennestään aiemmista kodeistamme.

Alarivi on tarkoitettu lasten ulkovaatteille ja ylärivi laukuille ja aikuisten takeille. Aikusten takkien pääasiallinen säilytyspaikka on kuitenkin viereisellä seinällä sijaitseva tanko (mutta olen satavarma, että miehen takki löytyy useammin tuosta Vippa-koukusta ;-)).

Katonrajassa on syvennys, sillä toisella puolella sijaitsee keittiön kylmäkaapit (ne on upotettu tähän seinään). Eteisen puoleisessa syvennyksessä on säilössä entisen kodin verhot (pitäisikin päättää mitä niillä tehdään) ja muuta pientä sisustuskamaa. Tuo sekalainen tavara peittyy kivasti putiikkien kauniilla paperipusseilla ja dust bageillä, jotka kätkevät sisäänsä mm. minun kesäkenkiä.


Pipot, huivit, hanskat sun muut säilytetään eteisen lipastossa, josta kirjoittelin muutama päivä sitten. Tässä vielä kuvattuna eteinen vähän kauempaa (ja tästä pääset katsomaan miltä se näytti aiemmin):

Muutos ei ollut suuri, mutta sitäkin toimivampi.

Kommentit (17)

  1. suvi m

    >at home or not: Meillä on kaikissa ikkunoissa tuollaiset rullaverhot (makkareissa pimentävät) ja ne on hankittu paikallisesta kaihdinliikkeestä mittojen mukaan.

  2. sini

    hei! mistä vanerista olette tehneet liukuoven ja mistä kiskon hommasitte? kuinka paksua vaneri on? millä käsittelitte sen. ite aateltiin alakerrn makkarin oveiksi tehä tollaset.ovat kivat! kiitos

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *