Blogit
Valkoinen Harmaja

Tiistain sisustusfiilistelyt

Minuun iski heti valtava sisustusinspiraatio, kun pääsin kotiin! Olin ajatellut pitää tänään blogi-vapaapäivän, mutta en nyt malttanutkaan olla täältä pois. Halusin tulla vinkkaamaan, että tänään ilmestyneessä Glorian Kodissa on esitelty siskoni upea koti ja sattumalta lehden samasta numerosta löytyy myös Anu-serkkumme kaunis koti. Käykäähän tsekkaamassa!

gloriankoti_05_14

olohuone_kesa

Täällä meidän kotonakin on tapahtunut pientä muutosta, kun yhtäkkiä sunnuntaina päätin muuttaa olohuoneen järjestyksen ja vaihtaa sohvanpäälliset. Tässäpä yksi kuva, joka ei vielä kuitenkaan paljasta koko muutosta. Kirjoittelen siitä tarkemmin myöhemmin. Saunatuvankin muutos on työn alla. Ja jotta ei pääsisi tylsistymään sisustusrintamalla, saapui tänään myös tyttären huoneen uudet tapetit. Hän oli niin innoissaan (ja äiti kans ;))! Tapetointihommia luvassa siis myös lähitulevaisuudessa…

Kivaa tiistaipäivää!

Translation: Small changes in our living room. More coming up later… Have a nice Tuesday!

Kommentit (14)

    • suvi m

      Jep, olen kyllä tietoinen tuosta. 🙂

  1. Laura

    Olen uusi lukija ja aivan myyty 🙂 Silmäni tarttuivat tähän sovhvakuvaaan ja kommenttin ”vaihdoin sohvan päälliset”. Mikä sohva tuo on? Olemme muuttamassa ja tarkoitus olisi hankkia uudet sohvat ja ehdottomasti haluan sellasiet johon saa hankittua päällisiä tai vaihdettua välillä mielensä mukaan…..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *