Blogit
Valkoinen Harmaja

Tervetuloa vuosi 2014

On tullut aika heittää hyvästit kuluneelle vuodelle ja toivottaa tervetulleeksi vuosi 2014. Vuoteen 2013 sisältyi minulla niin iloisia kuin vähän harmaampiakin hetkiä, kuten elämään kuuluu. Pääosin vuosi kului kuitenkin positiivisissa tunnelmissa ja blogissa keskitynkin mielummin vain iloisiin ja inspiroiviin asioihin. Vuoden aikana opin uutta niin itsestäni kuin bloggaamisestakin ja nyt tuntuu, että voin innolla ottaa vastaan sen, mitä uusi vuosi tuo minulle tullessaan.

MH_asetelma

En ole asettanut mitään erityisiä päämääriä tai tavoitteita seuraavalle vuodelle. Toivoisin, että voisin tarjota teille kiinnostavaa sisältöä blogissani ja että pääsisin toteuttamaan omaa sisustusnäkemystäni ja luovuuttani monipuolisesti. Valokuvaamisesta haluaisin oppia uutta, etenkin syväterävyyden ja tarkennuksien suhteen. Toivoisin myös, että oppisin pikkuisen enemmän tarkkuutta, enkä olisi niin hätäinen. Ehkäpä jostakin löytyisi vielä jokin pikkuinen aikarako, että voisin vastata kommentteihinne vähän nopeammin.

Nyt tiedän jo, että vuosi 2014 tuo tulleessaan asioita, joissa joudun ehkä haastaa vähän itseäni ja toivottavasti opin uuttakin. Tiedossa on myös mm. pieni matka Helsinkiin, kun pääsen vierailemaan Finlaysonin tehtaalla ja tapaamaan heidän suunnittelijoitaan osana palkintoa, jonka voitin Gloria Blog Awardseista. Pääosin blogi tulee jatkumaan saman tutun kaavan mukaisesti – soppaa hämmennetään aina vain joillakin uusilla twisteillä.

suvi_m

Bloggaamisesta on tullut minulle erittäin rakas harrastus ja sivutyö. Tuntuu ettei tähän voi kyllästyä millään, sillä vaikka välillä olisikin pieni suvantovaihe, niin aina uudet ideat lopulta putkahtavat jostain ja inspiraatio iskee. Bloggaamisen tekee mielekkääksi vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa ja kommenttejanne on mukavaa ja mielenkiintoista lukea. Jokainen positiivinen kommentti ja yhteydenotto lämmittää mieltä ja on mahtavaa jos voin auttaa ja antaa vinkkejä lukijoilleni. On myös uskomattoman hienoa kuinka monta ihastuttavaa blogikollegaa olenkaan päässyt tapaamaan! Harmittelen usein sitä, että useimmat blogitapahtumat järjestetään pääkaupunkiseudulla, enkä pääse kollegoja kovin usein tapaamaan.

Blogiyhteistöitä olen päässyt tekemään vuonna 2013 minulle mieluisten yritysten kanssa. Kohokohtia ja luovuuden kannalta mielekkäimpiä yhteistöitä ovat olleet stailausprojektit ja toivottavasti pääsen tekemään niitä lisää vuonna 2014. Mankulle mieleisiä projekteja taisivat olla remppatyöt – hullu, kun tykkää rakentaa ja remontoida. 😉 Suurkiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Minulla taisi olla pikkuisen liikaa vapaa-aikaa nyt joulun pyhinä, kun päätin väsätä pienen videon blogini tilastotiedoista. Inspiroiduin Statigramin videosta, joita Instagram-käyttäjät ovat julkaisseet näin vuodenvaihteessa, joten tein blogini tilastoista vähän samantyyppisen koosteen:

Mutta loppuen lopuksi bloggaamisessa on kyse jostain ihan muusta kuin tilastonumeroista, kävijämääristä ja tykkäyksistä. Tärkeintä on inspiraation jakaminen ja vuorovaikutus saman henkisten ihmisten kanssa. Sitä ei voi mitata millään.

Kiitos, että olette siellä
ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille!

Kommentit (30)

 1. jennii

  Kiitos kauniista ja tasalaatuisesta blogista! Kuuluu ehdottomasti lempiblogeihini. Uutta, isompaa kotia sisustaessa palaan aina tänne hakemaan ideoita ja ihailen kovasti kykyäsi sisustaa kotia varmalla, klassisella maulla, ajan trendejä huomioiden. Itsellä välillä vaikeuksia hahmottaa kokonaisuutta, miten palaset loksahtavat kohdalleen ilman että lopputulos on tylsä tai mitäänsanomaton mustavalkoinen koti täynnä designia, mutta ilman eletyn elämän makua ja tunnelmaa. Kun kaikkea ei vaan saa kaupasta ostamalla, vaan vaaditaan taitoa yhdistellä juuri niitä oikeita asioita.

  • suvi m

   Voi kiitos mukavasta palautteestasi! 🙂 Sisustelen vain aika rennolla otteella, enkä pelkää epäonnistumista. Ajattelen, ettei kaiken tarvitse olla niin täydellistä. 😉 Välillä tulee hutejakin, mutta ei se haittaa. Persoonallisuus tulee meidän kodissa ehkä eniten tauluista, pienesineistä ja eri aikakausina hankituista huonekaluista (vaikkakin modernia tyyliä edustavatkin kaikki).

 2. aliisa

  Jos oltais facebookin puolella niin tykkäisin !

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂

 3. Anniina

  Oli pakko rueta huikkaamaan, että tosi lämmin ja kaunis kuva sinusta:) Hyvää uutta vuotta!!

  • suvi m

   No voi…kiitos. 🙂 Ottaa tarpeeks monta kuvaa, niin ehkä siellä on joku, jonka uskaltaa julkaistakin… 😉

   Hyvää uutta vuotta sinullekin!

 4. roosa

  Heippa Suvi! Kyselin jo aikaisemmassa postauksessa samaa, mutta laitan nyt uudelleen:> äidin puolesta olen liikkeellä- kyselisin tuosta teidän olkkarin kahden lampun kattovalaisimesta- mistä olette sen hankkineet/minkä merkkinen? Siellä se maaseudulla jatkuvasti sisustaa ja oli nyt iskenyt silmänsä tuohon valaisimeen;>

  • suvi m

   Voi kuule, etsinkin tuota viestiäsi. Muistin lukeneeni kysymyksesi, mutta en löytänyt sitä enää (etsin vahingossa sähköpostistani). Mutta hyvä, että kirjoittelit uudestaan. 🙂

   Meidän olohuoneen kattospotit on hankittu Sisustuksen Koodista vuosia sitten (ekaan taloon). En ole varma myydäänkö niitä enää, mutta voi kysäistä siskoltani. Lamppujen merkkiäkään en enää muista, mutta sitä on kysytty aiemminkin ja vastaus löytyy varmaan jostain blogin uumenista. Mutta kyselen sitäkin siskolta…

  • roosa

   Tässähän tulee vallan huono omatunto, elä liikaa näe vaivaa yksien lamppujen takia! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *