Blogit
Valkoinen Harmaja

Terassit vol. 2

Tässä tulee terassipostauksen toinen osa. Sateisen päivän kuvissa on meidän kodinhoitohuoneen ovi, joka sai loman aikana vihdoin portaat ja rimoitusta ympärilleen. Myös etupihan terassin yhteydessä on nyt portaat.

Kodinhoitohuoneen oven yhteydessä oleva rimoitus päätettiin ehkä viidessä minuutissa periaatteella:

”Laitetaanks tähän vähän rimaa. Joo. Kokeillaanko niin, että toiselle puolelle korkea ja toiselle puolelle matala rimoitus. Joo. Toiselle puolelle tiheesti ja toiselle puolelle suuremmilla väleillä. Joo.”.

Ja semmoinen siitä tuli sitten. Kekkilän pyöreät pihakivet on asetettu rennosti soran päälle, mutta ne ovat itseasiassa tosi kivat ja käytännölliset noin. Ehkä niitä ei laitetakaan takapihan nurmikolle johtamaan leikkimökille.

Alunperin takapihan terassille tehdyt portaat muuttivat etupihan terassille – sattuivat olemaan juuri saman levyiset. Mikä säkä?! Takaterassille tehtiin nimittäin sitten vähän kapeammat portaat, mutta se kohta on vielä pikkuisen kesken.

Kuten näkyy, etupihan terassilla oleva hortensiakin on vielä hengissä. Se onkin ollut niin kova kukkimaan, että olen pari kertaa saanut napattua siitä oksan maljakkoon olohuoneen pöydälle. Kätevää!

Tämä terassisarja saa jossain vaiheessa myös kolmannen osan, sillä saunatuvan terassi olisi vuorossa seuraavaksi. Puutavara jo odottaa pihalla… Ai niin, koristeportin eteenkin pitäisi kehitellä vielä jonkinlaiset portaat. No ehkä ensi vuonna sitten…

Kommentit (14)

 1. minna

  Se teidän lehtikuusi patio on todella kaunis, laitan sen korvantaakse kun alamme tehdä vastaavaa mökille. Kiitos. Ja tuo teidän leikkimökki on vallan mahtava, melkein kuin vierasmaja ; )

  • suvi m

   Kiitos Minna! 🙂

 2. Eetu

  Mistä löysitte tuollaista ”salmiakki” rimaa sen normaalisti tarjottavan viistetyn tilalle?

  • suvi m

   Rima kuuluu Harmaja-mallistoon ja ostimme sitä Kannustalolta. Kyllä sitä varmaan voi ostaa ihan erikseenkin heiltä. Kannattaa ainakin kysyä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *