Blogit
Valkoinen Harmaja

Terassisohvan runko

Terassisohvan tekeminen etenee hitaasti, mutta varmasti. Ajattelin postailla väliaikatietoja, niin voitte pikkupätkissä seurata kuinka projekti etenee. Runko on nyt valmis ja seuraavaksi pitäisi hankkia patjat ja sään kestävät kankaat.

terassisohvanrunko

sohvanrunko

terassisohva

sohva_terassilla

Minua viehättää kovasti tuo rungon muoto. Alaosaan hitsattiin vielä yksi palkki etu- ja takajalkojen väliin, sillä näin sohva on tukevampi ja hienomman näköinenkin. Metallinen runko maalattiin samalla Tikkurilan Unica-maalilla (sävy ”takorauta”) kuin terassikalusteryhmä, josta kirjoittelin aiemmin ”Puutarhakalusteiden face lift” postauksessa. Sitten runkoon ruuvattiin kiinni vanerilevyt, jotka eivät sinällään ole mitkään kovin kauniit, mutta ne jäävät patjojen alle piiloon.

Kunhan nyt saisi aikaiseksi hankkia patjat ja kankaan ja vietyä ne ompelijalle, alkaisi soffa olla valmis…Saattaa siis ehtiä vielä tälle kesälle.

Translation: We are making a sofa for our terrace and this is how it looks like right now. We still have to buy filling and fabric for the sofa and then it will be ready…

Kommentit (15)

 1. Saija/Tasapainoa tavoitellen

  Hyvältä näyttää jo nyt ja patjat tuovat tietysti mukavuutta lisää.

  • suvi m

   Kiva kuulla! En malta odottaa lopputulosta. Löysimme niin ihanan kankaankin ja ompelija tekee hienoa jälkeä. 🙂

 2. Marika

  Hei! Tämä ei nyt liity sohvaan, mutta millä olette käsitelleet terassin lattian? Aivan ihana harmaan sävy siinä.

  • suvi m

   Terassin lattiaa ei ole käsitelty millään, sillä se on siperian lehtikuusta, joka harmaantuu itsestään ajan myötä tuollaiseksi. Sitä ei myöskään (onneksi) tarvitse käsitellä mitenkään. Siksi päädyimmekin juuri tähän materiaaliin. 🙂

 3. Erja

  Jos vaneriin vaan tarttuu maali, niin ei muuta kuin mustaksi sekin! Miten olet ajatellut ”kiinnittää” pehmusteet? Tarrat vaneriin, ja vastapuoli pehmusteisiin?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *