Blogit
Valkoinen Harmaja

Terassilta eteiseen

Parisen viikkoa sitten otin jo yhden Kartellin Masters-tuoleistamme terassilta sisälle. Kohta taitaa olla aika pakata loputkin terassikalusteet varastoon talven ajaksi. Kaikki Mastersit taidan kuitenkin ottaa käyttöön sisälle talven ajaksi.

Viime aikoina olen huomannut, että eteiseen voisi keksiä jonkin säilytysratkaisun lasten ystävien ulkovaatteille. Omat ulkovaatteemme ovat eteisen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa ja (aikuisia) vieraita varten eteisessä on keltainen HAY:n Loop Stand-vaaterekki (lisää kuvia näet ”eteinen” tagin avulla). Olisi kätevää jos heti ulko-oven vieressä olisi myös kauniita koukkuja, joihin voisi ripustaa tarpeen mukaan takkeja tai vaikkapa laukun. Ensimmäisenä mieleeni tulivat Muuton Dots-koukut. Niistä voisi tehdä kauniin epäsymmetrisen asetelman tuohon Masters-tuolin vasemmalle puolelle (lipastoa ja tuolia voi siirtää vielä vähän oikealle). Suunnitelmia pitää aina olla. 😉

Translation: We have four Kartell’s Masters chairs outside on our terrace, but as the winter is approaching, they need to be brought inside. I already placed one of the chairs into our entrance hall. My next plan is to buy some Muuto Dots coat hooks. I’m going to place them on the left, next to the Masters chair.

Kommentit (13)

 1. Sarp

  Pakko tunnustaa, että kun näin ensi kerran tämän tuolin ajattelin että taasko uusi muovi tuoli. Nyt näen siinä Jaconbsenin, Eamesin ja Saarisen klassikko tuolien hahmot. Suunnittelijakin on suosikkini Philippe Starck. Teidän terassipöytäryhmä sulatti lopullisesti sydämmeni: rouhea vaalea puupöytä ja sirot mustat muovituolit – täydellinen yhdistelmä.

  • suvi m

   Mukava kuulla, että pidät meidän terassiryhmästä. Tässä tuolissa yhdistyvät lempparituolieni muodot, joten ostospäätös oli melko selvä. 🙂 Ja halusimme monikäyttöiset tuolit, jotka kestävät aikaa.

 2. Heini

  Hei ja kiitos blogistasi! Eteisenne vaatekaappi liukuovineen kuulostaa loistavalta ja käytännölliseltä toteutukselta! Kertoisitko minkä kokoinen vaatehuone teille tuli?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *