Blogit
Valkoinen Harmaja

Teetä, nessuja ja Netflixiä

teeta_ja_nessua

Terveiset peiton alta! Olen täällä parannellut flunssaa koko alkuviikon ja loppuviikoksi määrättiin vielä lepoa. Kyllä on tympeää! Olisi niin paljon tekemistä. Kivoja menojakin on pitänyt perua. Yritän nyt malttaa kuitenkin levätä. Eilen imuroin pikkuisen ja se kostautui heti.

Flunssa ja influenssa-aalto pyyhkii nyt koko Suomen yli. Muistakaahan tekin levätä kunnolla ennen paluuta normaaliin arkeen!

Translation: I have the flu and I am trying to rest. I keep thinking of all the things I should do, but now I just have to wait until I feel better.

Kommentit (8)

 1. Muuttuva kotini Päivi S

  Voi ei, nyt se tuli sinne. Täälläkin on jo kolme flunssaa sairasteltu ja viimeinen oli kaikista rankin, nimittäin kuume iski myös :(. Toivottavasti saat nopeasti selätettyä. Mieki lähin liian aikaisin liikkeelle ja heti kostautui. Nyt vain lepoa ja ota kunnon burana kuuri. Mustaparran yskänlääke paras, saa apteekista kun pyytää. ei löydy hyllystä. Pikaista paranemista sinne!!!

  • suvi m

   Kiitos Päivi! Tänään alkaa vihdoin olla terveempi olo, mitä nyt räkää vielä riittää. Toivottavasti tämä lenssu ei nyt kierrä koko meidän perhettä…

 2. Koti meidän

  Parantele rauhassa! Jälkitaudit ei kivoja! Terveisin Tuija Toipilas

  • suvi m

   Juu, pakko yrittää ottaa iisisti nyt. En halua, että tämä pitkittyy enää.

 3. Kaisa J – Koti-ikävä

  Oi ei! Pikaista paranemista! Nyt on niin hurjasti tauteja kyllä liikkeellä. 🙁 Itse edellisviikolla pari päivää olin sohvan vanki ja kyllä silloin kiitin Netflixiä olemassa olostaan.

  • suvi m

   Kummasti siihen tv:n tuijotteluun ja makaamiseenkin ehtii kyllästyä. Osaa taas arvostaa sitä, että on terve. Vaikka tämä nyt vain tämmöinen perusflunssa olikin…

 4. Karin // Tunne tilat

  Mikä siinä muuten onkin, että kun terveenä kaipaa välillä aikaa, jolloin vois vaan maata ja olla, niin kipeänä se kyllästyttää hetkessä =D Pikaista paranemista!

  • suvi m

   Sanopas muuta! On ollut tosi vaikeaa nyt rauhoittua. Onneksi nyt alkaa olla parempi olo. Kuulemma aika moni Tukholman kävijä oli sairastunut – toivottavasti sinä pysyt terveenä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *