Blogit
Valkoinen Harmaja

Tauluasetelman luominen

Nyt kun sain uusia tauluja isiltä, voin alkaa suunnitella taulukollaasia ruokailutilaamme. Minulla on tapana asetella taulut ensin lattialle ja sommitella siinä mieleinen kokoelma. Niin tein nytkin.

Vaihtoehto 1
Vaihtoehto 2 – pienempi asetelma
Vaihtoehto 3

Minusta taulukollaasien ei tarvitse olla täysin symmetrisiä niin, että taulujen ylä- tai alareunat ovat samassa tasossa. Tykkään rennoista sommitelmista, joissa on tietty harmonia. Nyt tavoitteenani oli sommitella kiilakehystaulut nätisti kehystettyjen taulujen kanssa. Oma silmä vaan sanoo, mikä sommitelma näyttää hyvältä – en osaa sitä tarkemmin selittää.

Taulut ovat vieläkin lattialla; täytyy odottaa, että isäntä tulee kotiin, ja sanoo mielipiteensä ja auttaa minua taulujen ripustuksessa. Taulujen ripustuksessa on muuten tärkeää etteivät taulut tule liian korkealle; sitä näkee monessa paikassa.

Mikä sommitelma olisi sinusta paras?

P.S. Minulla on teille yksi tosi kiva juttu luvassa lähipäivinä, pysykäähän kuulolla! 😉

Kommentit (30)

 1. Jessica

  >Mielestäni vaihtoehto 1 on erittäin kiva, vaihtoehto 3 sen jälkeen 🙂 Onko isänne tauluja saatavilla myös muualla kuin Sisustuksen koodissa? Pidän niistä todella paljon!

 2. Anonymous

  >ilman muuta kolmonen! :)kokonaisuus on tasapainossa!

 3. suvi m

  >KIITOS OIKEIN PALJON KAIKILLE MIELIPITEISTÄ! :)Taulukollaasi päätyi jo eilen seinälle. Valinnaksi tuli nro 3, sillä se vaan jotenkin miellytti meitä molempia eniten (pieni värikäs taulu kuuluu ylös mielummin kuin alas).Kommentteja tuli niin monta, että vastailen vain kysymyksiin nyt. Hanna: Talon maalaus edistyy pikkuhiljaa. Saunarakennus on lähes maalattu kokonaan ja taloa takapuolelta jonkin verran. :)Sara: Meidän keittiön välitila on normaalia korkeampi: 60 cm. Minusta korkea välitila näyttää paremmalta ja on käytännöllinenkin.Jessica: Koodin lisäksi meidän isin tauluja saa myös Turun taidelainaamosta sekä suoraa häneltä itseltään. 🙂

 4. S

  >ihanat sommitelmat tosi herkullisista tauluista!!! aivan rakastuin tuohon joka on vasemmalla alareunassa <3. löydänkö taulujen hinnat jostain?

 5. suvi m

  >S: Kiva kuulla! 🙂 Taulujen hintoja ei taida olla missään näkyvillä netissä. Koodissa on ja Turun taidelainaamossa. Ja jos joku tietty taulu kiinnostaa, niin voi laittaa meiliä Koodiin tai meidän isille suoraa (osoitteet löytyy kummankin nettisivuilta).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *