Blogit
Valkoinen Harmaja

Tarjoiluvaunun helppo tuunaus

Kirjoittelin vähän aikaa sitten Ikean Vindalsö-tarjoiluvaunusta, johon olin ihastunut. Sattuipa sitten niin sopivasti, että Mankulle tuli pieni Tampereen reissu, joten annoin isännälle tehtäväksi tuoda meille kyseisen tarjoiluvaunun Ikeasta. Kun tarjoiluvaunu oli koottu ja nökötti olohuoneessa, näytti se niin kivalta, että päätin tuunata siitä sisälle sopivan version.

ikean_tarjoiluvaunu

vindalso_ikea_diy

vindalso_diy

Tuunaaminen kävi ihan helposti, sillä vaihdoimme vain pöytäritilöiden tilalle valkoiset lastulevypalat. Meille on jäänyt kaikenlaista levyä raksa-ajalta, joten on hyvä saada niitä hyötykäyttöön. Levy olisi saanut olla muutaman millin matalampaa, mutta ihan hyvältä näyttää näinkin. Vaihtamalla alkuperäiset ritilälevyt, tarjoiluvaunusta poistuu terassikalusteen ”vibat” ja näin se sopii minusta oikein hyvin sisäkäyttöönkin. Ritilät eivät ole mitenkään kiinni, joten tarjoiluvaunun vaihtaminen sisä-ulkoversioiden välillä tapahtuu tosi nopsaan.

ikea_vindalso_diy

mh_ovella

Saa nähdä raaskinko viedä tarjoiluvaunua ollenkaan terassille. Näin sateisina ja harmaina kevätpäivinä se ei ainakaan houkuttele.

Translation: I turned my new garden trolley (”Vindalsö” from IKEA) into one that looks good also inside the house. We did this by simply changing the boards into plain white ones. Now it can be used both inside and outside!

———————————————————————————————–

Sitten vielä yksi toinen juttu: Divaania kustantava Aller Media sekä tutkimustoimisto Kopla Helsinki ja akateemista opinnäytetyötä suorittavat opiskelijat toteuttavat yhteistyössä Suuren Blogitutkimuksen, johon ollaan parhaillaan rekrytoimassa blogien lukijoita osallistujiksi. Tavoitteena on selvittää mm. blogien roolia mediakentässä sekä lukijoiden ja bloggaajan välistä dynamiikkaa. Osallistuminen tapahtuu kätevästi netin kautta chat-muotoisena eli omalla tietokoneella kirjoittamalla. Olisipa mukava saada myös minun blogini lukijoita mukaan! Tästä alta löydät tarkempaa tietoa sekä linkin osallistumiskaavakkeeseen.

osallistu_blogitutkimukseen

SUURI BLOGITUTKIMUS 2014 – blogien rooli ja asema muuttuvassa mediakentässä

Tutkimuksen tehtävänä on analysoida blogien ja bloggaajien asemaa ja merkitystä mediakentässä sekä ymmärtää niiden lukijasuhteen dynamiikkaa syvemmin. Tavoitteena on myös selvittää blogien kaupallisia mahdollisuuksia sekä miten blogit mahdollisesti muuttavat toimittajien ammattikenttää. Tutkimuksessa tarkastellaan blogien roolia eri näkökulmilta: ensisijaisesti blogin lukijoiden, mutta myös bloggaajien näkökulmasta. Lisäksi syvennytään perinteisen toimittajakunnan ja mainostajien ajatuksiin.

Kiinnostuitko?
Nyt haemme tutkimukseen mukaan yli 15-vuotiaita blogien lukijoita. Valitsemme 15 keskustelijaa 11.6. klo 17.00-18.30 pidettävään online-ryhmäkeskusteluun. Palkkioksi keskusteluun osallistumisesta saat valita mielesi mukaan yhden Allerin kustantaman lehden, joka lehdestä riippuen ilmestyy kotiisi 1-3 kk ajan.
Ilmoittaudu mukaan:

http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1184291&chk=DKJCNMEA

 

Kommentit (35)

 1. Jenny

  Ihana vaunu tuli ja sopii ihanasti kauniiseen kotiinne 🙂 Mutta jäi ihan häiritsemään että teitkö jotain tuolle vaunun ”työntö osalle”?? Kun näyttäisi olevan valkoinen alkuperäisessä kuvassa..

  • suvi m

   Siinä alkuperäisessä kuvassa on virhe – työntöosa on saman sävyistä puuta kuin me ritilät. Sille en siis tehnyt mitään.

 2. Dagný Björg from Feel Inspired Blog

  Looks amazing!

  • suvi m

   🙂

 3. Rosa-Mari

  Kauniita pioneita kuvassasi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *