Blogit
Valkoinen Harmaja

Tapahtunut viikolla 42

Tällä viikolla on asennettu loppuosa peltikatosta saunarakennukseen. Saunarakennukseen on vedetty vähän jo myös sähköjohtoja ulkovaloille. Talon sisäkatto on koolattu (vai kutsutaanko sitä sillä nimellä niin kuin seinissä…?) ja höyrynsulkumuovit on asennettu sisäkattoon. Talo näyttää sisäpuolelta nyt suuremmalta kuin ennen; varsinkin ikkunat näyttävät entistä suuremmilta.

Vasemmalla toisen lastenhuoneen ja työhuoneen ikkunat, oikealla osa olohuoneen ikkunoista
Vanhempien makuuhuoneen ikkuna ja ovi terassille
Lapset temmeltää olohuoneessa 🙂
Eteinen, tekninen tila, keittiö ja kodinhoitohuone

Ikkunoista puheenollen: keittiön välitilan puuttuva ikkuna saapui eilen ja sen voisi nyt asentaa. Pitää vielä selvittää kenelle asennustyö kuuluu… Myös kattoturvatuotteet ja rännit ovat saapuneet.

Olemme myös päättäneet, että jätämme sisäkaton halogeenit/ledit (mitä tekniikkaa nyt tuleekaan) ja ulkolamput pois sähköurakasta ja hommaamme ne erikseen. Kirjoittelen siitä vielä oman postauksen jossain vaiheessa. Löysin nimittäin aivan ihania ulkovalaisimia!

Hyvää viikonloppua! Me lähdemme isännän kanssa kahdestaan viettämään Staycation-lomaa, jonka sain ”vanhan” blogini kautta. 🙂

P.S. Alla toinen tänään julkaistu postaus.

Kommentit (8)

  1. suvi m

    >Mari: kiva kuulla. 🙂 Katsotaan nyt pitääkö ne hylätä hintansa takia, mutta voisin kirjoittaa niistä joka tapauksessa….Tiina: oi, mahtavaa! On varmasti ihan mieletön fiilis päästä muuttamaan! En malttaisi odottaa! :)-ano- kiva kuulla, että valaisin jorinani kiinnostavat. :)Meidän ikkunat tulevat aika lähelle lattianreunaa. En itsekään tiedä tarkkaa senttimäärää, mutta jos olisimme ottaneet Aurora-jalkalistat (jotka kuuluivat aluksi pakettiin), olisi niitä pitänyt pätkiä, jotta ne olisivat mahtuneet ikkunoiden alle. Nythän on tosi monessa muussakin blogissa noita Staycation-arvontoja! Kantsii käydä osallistumassa (ainakin Indiedays-blogeissa niitä näytti olevan)! Oli kyllä virkistävä loma. :)Kiitokset vielä tsempeistä! Ja oikein paljon tsemppiä teillekin – tämä on loppuenlopuksi vain yksi, lyhyt vaihe elämässä…

  2. Anonymous

    >Ihana takka teille "vanhassa" talossa 🙂 Kenen takka ja mikä malli?-JenniK-

  3. suvi m

    >JenniK: Vanha takka oli Tiilerin Tupla-Lauri. Oli kyllä hyvä takka… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *