Blogit
Valkoinen Harmaja

Tänään rakennettiin Legoilla

Oletkin jo saattanut lukea uudesta Lego Architecture -sarjasta, johon kuuluu 14 rakennusta, mm. Big Ben, the White House, Empire State Building ja Solomon R. Guggenheim Museum. Meidän perhe sai blogini kautta lahjaksi ”Valkoisen Talon” ja voi sitä riemua, kun paketti saapui! Saimme paketin viime viikolla ja sen jälkeen lapset ovat joka päivä kyselleet, että milloin talo rakennetaan. Tänä iltana ryhdyttiin vihdoin rakennuspuuhiin.

Harmi, että yksi perheen innokkaimmista Lego-rakentajista oli tänään työmatkalla. Mutta eiköhän se Mankkukin pääse vielä rakennuspuuhiin. 😉

Olen aina pitänyt todella paljon Legoista. Vielä teini-iässäkin rakentelin niistä omia arkkitehtuurisia luomuksia; etsin aina kaikki valkoiset palat ja yritin tehdä moderneja koteja. Se oli niin mukavaa! Toinen lempipuuhani oli piirtää unelmatalojeni pohjapiirrustuksia. Ja sitten oli tietenkin se barbikaupunki, josta olenkin tainut jo mainita. Eipä ole innostus taloihin ja sisustamiseen kadonnut mihinkään tässä vuosien varrella. Ruudun sillä puolen lienee kohtalotovereita…?

Translation: We got ”The White House” from the new Lego Architecture series as a gift (from a PR firm). Our children were very happy about this. I love building with Legos!

Kommentit (11)

  1. Jen

    Voi vitsit tollaiset legot olis kivat. Voisko noita ostaa, vaikkei ookkaan lapsia 😉 Mulla oli lapsena (ja vähän vanhempanakin samat harrastukset; Barbie-kaupungit ja unelmatalojen pohjapiirrokset.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *