Blogit
Valkoinen Harmaja

Talohyllyistä

Eilen, kun löysin Convoyn sivuilta nuo edellisen postauksen kuvat, törmäsin myös tähän kuvaan:

On aina mielenkiintoista nähdä miltä joku tavara tai huonekalu, joka omasta kodista löytyy, näyttää erilaisessa ympäristössä. Meiltä löytyy yksi tuollainen talohylly olohuoneesta:

Mutta en panisi pahitteeksi isompaakaa rykelmää. Me olemme kiinnittäneet talohyllyn seinään 3M Command-merkkisellä teippisysteemillä. Vaikuttaa tosi kätevältä ja seinään ei pitäisi jäädä mitään jälkeä, kun tarran irroittaa. Ja tosi tukevasti on hylly pysynyt paikoillaan!

Tänään on ollut muuten kiva päivä! Tiedättekö, miten joskus aamulla sattuu jotain hassua tai kuulee jonkun hauskan jutun, joka naurattaa sitten koko päivän aina kun se tulee mieleen. Minulla oli tänään sellainen päivä. Vieläkin naurattaa. Mitään kommellusta minulle ei (tällä kertaa) tapahtunut; ihan vain yhdelle vitsille naureskelen.

Ylimmän kollaasin kuva Convoyn sivuilta

Kommentit (14)

 1. Terhi

  Minuakin kiinnostaisi mistä löydät sitä teippiä! Täällä pääkaupunkiseudulla ainakaan isoissa kaupoissa sitä ei todellakaan ole. Olen kysynyt useasti! Näytepaloilla mullakin on pari juttua kiinni ja hyvin ovat vuoden jo pysyneet seinällä kiikkumassa.

  • suvi m

   Tuossa ylempänä jo vastasinkin. 🙂 Ehkä pääkaupunkiseudulla ne on myyty loppuun…? 😉 Toivottavasti löydät tuota jostain.

 2. Talo tilauksessa | Pics, dots and stripes

  […] Ferm Living Dorm. Valkoinen Harmaja / Suvikin näpytteli vasta näistä heidän vastaavista. Tagit: design, säilytys, […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *