Blogit
Valkoinen Harmaja

Tällainen minä olen…

Blogeissa kiertää haaste, jossa pitää poimia ”and that’s who I am” sivustolta lauseita, jotka kuvastavat sitä kuka olet. Koska haaste vaikutti niin kivalta, päätin napata sen (vaikkei kukaan sitä ollut minulle laittanutkaan – heh, olen kärsimätön, en jaksanut odottaa).

Ja olen huono karsimaan, sillä tähän tuli valittua niin monta kuvaa mukaan. Saman huomaa muuten myös blogipostauksistanikin; usein postaan samasta asiasta monta kuvaa hiukan eri vinkkelistä, kun en osaa/malta karsia kuvia.

Minusta näitä haasteita on kiva tehdä ja muiden vastauksia on mielenkiintoista lukea. Joten vinkatkaapas linkin kera kommenttilootan puolella jos olette tehneet tämän saman haasteen. Olisi kiva käydä lukemassa vielä lisää muidenkin vastauksia ja mahdollisesti löytää uusia blogituttavuuksia. 🙂

Mukavaa viikkoa!

Kommentit (14)

 1. Elina

  Olipas kiva ja hauska idea! 🙂 tästä löytyy omani http://laricettadellavita.blogspot.fi/2013/01/and-thats-who-i-am.html?spref=fb

  • suvi m

   Mukava, että tartuit haasteeseen. 🙂 Oli kiva lukea sinunkin vastaukset.

 2. marja

  Noni, kiva kun sinäkin tartuit tähän! Eikös ollutkin kiva 🙂 Sinä sait tuon kuvien määrän sentään pysymään edes hieman aisoissa 😀 Aika paljon samoja juttuja mitä itselläni oli – tai olisin voinut valita.

  • suvi m

   Tämä oli niin kiva. Olisin voinut valita vielä vaikka kuinka monta kuvaa… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *