Blogit
Valkoinen Harmaja

Syksyisiä pihahommia

Tänään ollaan puuhasteltu pihalla. On ollut aivan ihana auringonpaiste ja lämmin sää! Käytiin hakemassa vähän syyslannoitetta kasveille ja samalla mukaan tarttui muutama syksyinen kasvi: isot pallokrysanteemit, marjakanerva, callunoita…

krysanteemit

IMG_1611

IMG_1614

IMG_1519

Tein aika epätavallisen valinnan ja valitsin ruosteenpunaisia krysanteemeja. Tuo sävy on alkanut viehättää minua ja se sopiikin oikein mainiosti syksyyn.

IMG_1604

Saatiin Mankun vanhemmilta kuuliljoja ja istutimme ne tähän sisäänkäynnin vasemmalle puolelle. Meinasi olla vähän vääntöä siitä, että mihin kuuliljat istutetaan. Mankku halusi istuttaa sellaiseen kohtaan, jossa olisi huono nurmikko ja minä olin tietysti jo miettinyt sopivan paikan ison kiven vierestä. No, saatiin aikaan kompromissi kun hoksasin, että kasvit sopisivat hyvin tähän etupihallekin ja juuri tuohon kohtaan, jossa nurmikko on kasvanut vähän huonosti.

IMG_1527

IMG_1570

IMG_1532

Tämmöisen marjakanervan ostin viime syksynäkin. Minusta tämä on niin ihana! Sijoitin sen terassinpöydälle, jotta voin ihailla sitä myös sisältä olohuoneen ikkunasta.

IMG_1553

IMG_1538

Pehmis torkkui terassisohvan alla, jonne osui muutama auringonsädekin.

IMG_1573

Leikkimökki sai vihdoin oman postilaatikon!

IMG_1581

IMG_1591

IMG_1600

IMG_1599

Kodinhoitohuoneen ovelle asettelin callunat sekä vihreän kasvin, jonka nimeä en enää tietenkään muista. Pyöreä led-valaisin valaisee kivasti pimeän tullen. Siihen saa vaihtaa väriä kaukosäätimellä, mutta minä pidän eniten normaalista hehkulampun sävystä.

Pihahommien jälkeen rojahdimme molemmat riippukeinuun (on se vielä ainakin kestänyt meidän molempien painon ;)) ja minä ihan torkahdin. Olipa mukava sunnuntaipäivä!

Translation: Our garden is prepared for the autumn. I bought some new plants and later, when everything was in place, took a nap in our hammock. What a great Sunday!

Kommentit (14)

 1. Kirppu

  Mistä tuo led-valaisin on hankittu? Onko se langaton?
  Sinulla on erittäin ihana blogi! Ilolla luen tätä 🙂

  • suvi m

   Jep, tuo valaisin on langaton. Tai siis se on ladattava, mutta kun virtaa riittää, voi sen sijoittaa mihin vain. Omani on Sisustuksen Koodista.
   Ja voi kiitos kivasta palautteesta! 🙂

 2. Satu

  Voi kuinka teidän piha näyttää kivalle ja Pehmis on ihana

  • suvi m

   Voi kiitos. Kiva kuulla! 🙂 Malttamattomana odotan, että piha rehevöityisi, mutta siihen menee vuosia…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *