Blogit
Valkoinen Harmaja

Syksyisiä kasveja terassille

Kuten tuosta arvontapostauksesta saatoitte huomata, olemme laittaneet vähän syyskasveja pihalle. Ruukkuihin on vaihdettu callunoita ja muita sesongin kasveja (joiden nimiä en enää muista). Peltisistä ruukuista on tullut kyselyitä: ne ovat monta vuotta vanhoja, enkä enää valitettavasti muista mistä olen ne hankkinut. Ne ovat minusta tosi kivan näköiset tuollaisina vähän ruostuneina ja kulahtaneina.

Inspiraatio pihan laittamiseen heikkeni tässä jonkin aikaa sitten, mutta nyt on innostus taas vähän herännyt. Pensasaitaakin puuhaillaan yhdessä naapureiden kanssa; meille tulee koristearoniaa. Vielä kun saisi pihavalaistuksen laitettua, niin olisi kiva. Loput hommat sitten ensi vuoteen…

Kommentit (16)

 1. MiaMatleena

  Ihania kasveja! Niin syksyisen näköistä. Sen tulolta ei varmaankaan voi välttyä 🙂

  • suvi m

   Juu, eipä siltä voi välttyä, mutta on syksy(kin) omalla tavallaan ihanaa aikaa. Kaikista tympeintä on märkä ja pimeä loka-marraskuu.

 2. Leina

  Voi että kun kuulostaa niin tutulta. Keväällä/ alkukesästä saatiin pihaa tehtyä ja istutuksia laitettua ja sit lopahti. Nyt taas mietitään mitä vielä tänä vuonna laitetaan. Syksy on kyllä tosi hyvä aika istuttaa. Nurtsikin lähti syksyllä ihan mahtavasti alkuun eikä tarvinnut ollenkaa kastelua.

  • suvi m

   Syksy on minustakin loistavaa aikaa nurmikon istutukselle. Laitettiin aikoinaan Vaasan kotiinkin tosi myöhään syksyllä nurmikko ja kyllä se vaan hyvin lähti kasvamaan. Nyt olemme taas kylväneet vähän lisää nurmikkoa, mutta vielä olisi hommaa.

 3. Sokka

  Peltisiä kukkaruukkuja oli kesällä ainakin Minimanin puutarhapuolella 🙂

  • suvi m

   Kiitos tiedosta! 🙂 Ehkäpä niitä löytää sieltä vieläkin…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *