Blogit
Valkoinen Harmaja

Suosikit terassille ja puutarhaan (+arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kevät taitaa olla lempivuodenaikani, vaikka olenkin sitä mieltä, että kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa. Keväällä sitä vain jotenkin osaa enemmän iloita pienistä asioista: lisääntyvästä valon määrästä, hiirenkorvista, sipulikukkien ensimmäisistä versoista ja aamukahvista terassilla. Kevät nostaa sisustusinnostuksenkin aivan uusiin sfääreihin: nyt päästään sisustamaan myös terassilla ja parvekkeella!

Kolusin jälleen läpi Elloksen laajaa tuotevalikoimaa ja imin inspiraatiota terassi- ja parvekesisustamiseen. Voi mitä ihanuuksia löysinkään! Tuttuun tapaan kokosin tietysti myös kivan arvontapaketin teidän kesken arvottavaksi.

section6
91-2490-1

ells_0141059_16155

Olen sitä mieltä, että ulkotiloja voi sisustaa ihan samalla periaatteella kuin sisätilojakin. Terassille voi rakentaa ikäänkuin toisen olohuoneen sohvineen, pöytineen ja tekstiilein. Kasvit ja kukkaset ovat erityisen tärkeitä elementtejä ulkotilan viihtyisyyden kannalta. Ruukkuvalinta viestii sisustajan mieltymyksistä: istutatko kasvit boheemisti erilaisiin, kuluneisiin ruukkuihin vai jämptisti samanmuotoisiin ja -värisiin ruukkuihin.

Elloksen kevään ”Vihreät huoneet” henkivät kutsuvaa, rentoa fiilistä. Kasveille löytyy monenlaisia ruukkuja ja amppeleita. Ulkotiloihin soveltuvat kalusteet ovat tyylikkäitä ja sopivat sekä moderniin että runsaaman tyyliseen makuun. Eikä pidä unohtaa mattoja ja valaisimia terassin tai parvekkeen sisustuksesta! Poimin kollaasiin kymmenen tyylikästä valintaa terassille, parvekkeelle ja puutarhaan.

ellos_10suosikkiaterassille1. Day Home ”Bamboo Lantern w/Glass Insert” -kynttilälyhty / 2. Rotting-aurinkokennovalaisin, 28 cm / 3. Smögen-amppeli / 4. Bloomingville Garda-puutarhasuihku/ 5. Penny-hylly / 6. Tilde-istuintyyny ja Marnie-istuintyyny / 7. LAGAN-ruukku – XL / 8. Bronx-tuolit, 2/pakk. / 9. Bronx-pöytä / 10. Bloomingville Sjägräs-matto

Tällä kertaa kollaasin valikoitui melko mustavalkoinen värimaailma, metallisine puutarhakalusteineen (8 & 9). Lämpöä mustavalkoiseen värimaailmaan tuo Bloomingvillen ihana meriheinämatto (10). Tähän kun lisätään vielä kesäkukkaset ja muut terassikasvit, niin johan näyttäisi kivalta! Kasvien esillepanoon valitsin trendikkään Smögen-amppelin (3) marmoritasollisen Penny-hyllyn (5) sekä tyylikkään mustan Langan-ruukun (7). Mustat ruukut korostavat kasvien värejä ja ovat aina varma, tyylikäs valinta.

Ihastuin kovasti tuohon Bloomingvillen pihasuihkuun (4)! Sellainen olisi tosi suloinen omassakin puutarhassa sitten jonain päivänä, kun meidän puut ja pensaat ovat kasvaneet suuremmiksi. Myös Rotting-aurinkokennovalaisin (2) ihastuttaa erityisesti.

Elloksen valikoimasta löytyy kivasti eri istuintyynyvaihtoehtoja terassituoleihin ja sohviin. Kollaasiin poimin Tilde-istuintyynyn lisäksi myös kuviollisen Marni-istuintyynyn: näitä myydään nyt edulliseen pakettihintaan 17,95 € / 2 kpl.

ARVONTA

ellos_vihrhuoneet_arvontapaketti

Arvontapakettiin poimin käytännölliset Tilde-istuintyynyt (40×40 cm) ihastuttavassa vihreän ja tummanharmaan sävyssä, kauniin Bargo-puutarhapöydän (ø 61 cm, korkeus 61 cm) sekä ihanasti valmiiksi kuluneen näköisen Flower-ruukun aluslautasineen. Paketin arvo on 105 €.

Näin osallistut arvontaan:

Jätä kommentti tähän postaukseen ke 4.5.2016 klo 23.59 mennessä.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

EDIT: OSALLISTUMISAIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Helatorstaina 5.5.2016 arvon onnellisen voittajan.

ARPAONNEA!

Kaupallisessa yhteistyössä:

logo-ellos-500x340

Kommentit (398)

  1. Kisu

    Tosi ihana pöytä! Mukana 🙂

  2. Ellos-valinnat omalle terassille (+arvonnan voittaja) – Meillä Kotona -blogit

    […] Ellos-postauksessani ”Suosikit terassille ja puutarhaan” poimin jo 10 suosikkituotetta terassille ja puutarhaan, mutta Elloksen kattavasta valikoimasta […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *