Blogit
Valkoinen Harmaja

Sunnuntain ompelukset

Tänään on ollut täysi touhu päällä heti aamusta asti. Päätin vihdoin ottaa ompelukoneen esiin ja surauttaa tyynynpäälliset jo aikoja sitten Svenkst Tennin verkkokaupasta tilaamastani norsukankaasta. Hiphei ja kaikki sujui mutkitta – alulankakin loppui juuri viimeisen tyynyn valmistuttua.

En todellakaan ole mikään käsityöihminen. Surauttelen koneella vain pakolliset ompelukset, eikä työn jälkeä kannata kovin läheltä tutkailla. Ei se ole minulle niin tarkkaa. Kunhan nyt saatiin vihdoin uudet tyynyt olohuoneeseen.

Tilaamastani kangaspalasta tuli juuri kolme tyynynpäällistä (koko noin 45×45 cm – painotus sanalla ”noin”) eikä hukkaa jäänyt

Ompelukoneemme on vanha, sympaattinen Singer, jonka ostin joskus vuosia sitten Vaasan torilta. Lapsuudenkodissani ei koskaan ollut uutta ompelukonetta, vaan aina tämän tyylinen ikivanha Singer. Pakko jatkaa perinnettä… 😉 Saa nähdä milloin intoudun taas ompelemaan; siihen voi mennä hetki, koska ensin täytyy puolata (inhoan sitä hommaa).

Ai niin, väsäsin myös yhden toisen jutun, mutta se täytyy ensin maalata, joten siitä sitten myöhemmin lisää. Varsinainen DIY-päivä!


Tarmokasta sunnuntaita!

Kommentit (18)

  1. Marie

    >Onpas kyllä kivannäköistä norsukangasta! Hienot tyynyt tulivat! 🙂 Olen ihastellut tuota teidän sohvapöytää, minkä merkkinen se on? Meillä ei ole ollut vuosikausiin sohvapöytään, mutta juuri tuollainen sopisi kyllä meillekin :). Blogisi on ihana, käyn aktiivisesti visiteeraamassa :).

  2. suvi m

    >Marie: Kiitti! Tosi mukava kuulla, että käyt täällä aktiivisesti. 🙂 Sohvapöytä on Hay-merkkinen ja olen ostanut ne Sisustuksen Koodista. Tuo sohvapöytä sopii muotoilunsa ansiosta monenlaiseen tilaan ja on ajaton valinta. 🙂

  3. Sisustushaaste: jotain mustavalkoista | Valkoinen Harmaja

    […] taskun” sisään. Se ei vaan oikein toimi, sillä tein vahingossa liian pienet taskut (linkki ompeluspostaukseen). Joten nyt minun pitäisi hommata noihin vetoketjut tai tarranauhat. Heti kun tyynyjä siirtelee, […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *