Blogit
Valkoinen Harmaja

Somistus

Sisustushaasteen yhtenä aiheena on somistus. Mitä se tarkoittaa? Voiko kotia somistaa? Voi tehdä esimerkiksi erilaisia asetelmia – ovatko ne somistuksia? Sisustamisen ei tarvitse olla vakavaa ja somistamisen käsitteen voi käsittää monella tavalla. Vaikkapa lapsen näkökulmasta.

Tämä ei ole niin kovin harkittu ”somistus”, mutta tämä on hyvin yleinen näky meidän olohuoneessa. Kommenttien perusteella moni blogini lukija tuntuu ajattelevan, että meillä on aina siistiä ja tavarat ojennuksessa. Sellaisen kuvanhan täältä saa. Todellisuus on jotain ihan muuta. 🙂 Todellinen elämä ja arki välittyy harvoin blogissa.

Yllä näkyvä pikkuneiti on esittelemäni somistuksen takana. Kuvassa näkyvä vanerilinna on taitavan Minnan tekemä ja se on meillä ahkerassa käytössä. Minna on suunnitellut myös mainon majan, joka tulee pian Kannustalon valikoimaan. Mahtavaa! Blogimaailmasta löytyy niin taitavaa ja luovaa väkeä.

EDIT: Poika:”Äiti laitaksää tästä kuvan blogiin?” Tottahan toki:

Siinäpä vasta somistusta! Tältä meidän eteinen näyttää tällä hetkellä. 🙂

Kommentit (24)

 1. Coco

  Hihii! Tuo vimppa kuva on ihan kuin meiltä! Meillä poika ottaa aina tyhjät pahvilaatikot leikkeihin ja autoja joka paikassa. Juttelevatko teilläkin autot keskenään toisilleen?

  • suvi m

   Kyllä, meillä kuuluu kova pulputus kun leikit on käynnissä. Molemmat pienet selostaa omia juttujaan. Ja mielikuvituskaverit on myös hauskoja. 😀 Meillä tyttö on nyt siinä iässä, että niitä alkaa olla. Poika taas on jo unohtanut omansa, mutta kun muisteltiin, niin kyllä hän ne vielä muisti. 🙂

 2. Katriina

  Hei!

  Onko tuo ensimmäisen kuvan matto Linie Designin mallistoa?

  • suvi m

   Jep, siitähän se. 🙂 Tilasin Länna Möbleriltä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *