Blogit
Valkoinen Harmaja

Sivupöydällä

Sade rummuttaa kattoa aikamoisella voimalla. Sieltä se syksy taas saapuu. Toisaalta ihan mukavaa; on niin tunnelmallista polttaa kynttilöitä ja kääriytyä torkkupeiton kanssa sohvannurkkaan. Viikonloppuna huomasin, että kynttilävarastomme kaipaa täydennystä. Täytyy hankkia ainakin paksuja valkoisia kynttilöitä sekä kruunukynttilöitä. Pääsee tuo kuvassa näkyvä Ikean kynttilänjalkakin käyttöön. Se on minusta tosi kaunis – vähän 50-luvun henkinen.

Olen taas raahannut Bourgie-valaisimen olohuoneeseen kahtia leikatun vanhan sohvapöydän päälle. Siinä muovinen valaisin näyttää kivalta – luo kontrastia tammipöytää vasten.

Mukavaa viikkoa, kamut!

Kommentit (13)

 1. Essi

  Ja sitten tajusin hakea sanalla sohvapöytä, ei sivupöytä. Eli NollaNolla 🙂 Mutta kysytään sen verrran, että mitä materiaalia tuo on?

  • suvi m

   Hyvä, että löysit vastauksen! Mulla on kestänyt tämä kommentteihin vastaaminen, kun eilen oli migreenipäiväkin.

   Mutta asiaan, pöytä on tammiviilua. Eli se oli tosiaan alunperin iso sohvapöytä (NollaNollan valmistama), jonka sitten Mankku uskaltautui halkaisemaan, sillä näin sillä on meille enemmän käyttöä. Ja kun se on läpeensä asti puuta, ei katkaiseminen ollut ongelma.

 2. M/Vastarintama

  Onpa tosiaan kiva yhdistelmä puinen pöytä ja Bourgie. Se on jännä, miten ympäristö vaikuttaa esineiden ulkonäköön. Muuten hyvinkin rönsyilevän koristeellinen Bourgie näyttääkin tuossa ihanan raikkaalta ja modernilta 🙂 Minulla on muuten blogissani sinulle haaste! Toivottavasti ei hurjan moni ole ehtinyt pommittaa samalla tehtävällä.

  • suvi m

   Niinpä. Tykkään kontrasteista.

   Ja kiitokset haasteesta. Niitä on aina kiva saada. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *