Blogit
Valkoinen Harmaja

Sivuhylly hakusessa

Olen jo useamman kuukauden haaveillut mustasta, metallisesta sivupöydästä meidän olohuoneen nurkkaan. Siihen saisi kätevästi lehtiä ja muuta tavaraa kauniisti esille ja mustat raamit toisivat lisää potkua meidän niin vaaleaan sisustukseen. Mustan takan kanssa matala musta hyllykkö olisi kiva pari.

domo-design-sideboardPhoto: Domo Design / Home Company

byLassen-Twin-Bookcase-Black-Rimm-Vase-Flowerpot-Ambiente-01

Photo: by Lassen

Photo: mun dadaa (Ikea’s Vittsjö)

sivupoydat

Nyt tuntuu siltä, että näitä sivupöytiä näkee joka paikassa. Tietysti, kun ne pyörivät mielessä ja kiinnitän niihin erityistä huomioita juuri nyt. Mieluisin muotoilu olisi Domo Designin tai by Lassenin malleissa, mutta hinta on kovin suolainen. En oikein ymmärrä miten tuollainen hylly voi maksaa lähemmäs tuhat euroa tai enemmänkin. Ikeasta löytyisi edullinen versio (josta kirjoittelinkin kesällä: ”Uusi hylly?”), mutta en haluaisi hyllyn keskelle tuollaista pystysuuntaista rautaa ollenkaan.

Mielessä oli jo, että teetän tällaisen metallihyllyn jossain. Yhteen paikkaan laitoin sähköpostiakin, mutta sieltä ei kuulunut mitään. Yritin myös suostutella Mankkua hitsaamaan sellaisen minulle, mutta meidän hitsausvälineet ovat kuulemma liian huonot. No, ehkä tuollainen hylly kotiutuu meille joskus tavalla tai toisella. Mielellään saa vinkata jos jostain löytyy edullisesti jotain tällaista vastaavaa.


Translation: I have been dreaming of a side board like this. I love the design in Domo Design’s and by Lassen’s bookcases, but they are quite expensive. Ikea has a budget version of this, but the design is not as good. Maybe we could make one ourselves…?

Kommentit (20)

  1. Olohuoneen uusi matto – Valkoinen Harmaja

    […] neutraali ilme vaaleiden sävyjen myötä, mutta se tulee vielä hiotumaan. Musta hyllykin (josta aiemmin kirjoittelin) on laitettu tilaukseen ja se tuo yhdessä takan kanssa kontrastia vaaleaan sisustukseen. Uskon, […]

  2. Magnolia – Valkoinen Harmaja

    […] olen jo kuukausia sitten tilannut tämän paikalle uuden hyllykön (kirjoittelinkin elokuussa eri sivuhyllyvaihtoehdoista). Päädyin valitsemaan Muuton Compile-hyllykön. Uutushyllyn toimitukset aloitettiin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *