Blogit
Valkoinen Harmaja

Sisustusuutiset 13/2016

Mukavaa sunnuntai-iltaa! On aika taas summata kuluneen viikon sisustusuutiset. Tällä kertaa luvassa monia uutuuksia keittiöön sekä upea tuote taitavien bloggereiden käsistä.

Aarikka_0709

Photo: Aarikka

Kotimaiselta Aarikalta ilmestyy uusi Pouta-sarja. Sarja on suunniteltu keittiöön ja kattaukseen, ja siihen kuuluu leikkuulauta, pannunalunen, talouspaperiteline ja servettirenkaat. Sarjan tuotteet tunnistaa erivärisistä pyöreistä pallokoristeista ja pyöreistä muodoista. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty korkkia, koivua ja vaahteraa. Pouta-sarjan tuotteet on suunnitellut Marianne Siponmaa.

Custom Name5

Photo: Weekday Carnival

Monelle sisustusblogeja seuraavalle ovat varmasti Weekday Carnival ja Pinjacolada -blogit tuttuja. Nyt taitavat naiset näiden blogien takaa ovat yhdistäneet luovuutensa ja suunnitelleet Botanic-hyllyn. Riikka Katinkosken ja Pinja Rougerin tavoitteena oli luoda kaluste, jossa viherkasvit saisivat tarpeeksi tilaa ja valoa, mutta joka myös muokkautuisi toimimaan monipuolisesti kodin tarpeisiin. Syntyi Botanic-hylly, jonka runko on tammea ja liikuteltavat hyllylevyt messinkiä. Hyllylle etsitään vielä valmistajaa – toivottavasti sellainen löytyy, sillä hylly on upea!

5

Photo: Le Creuset

Ranskalainen Le Creuset lanseeraa koristeellisen kukkaiskokoelman, johon kuuluu kolme kivikeraamista annosastiaa vaaleissa pastellisävyissä sekä valurautapata. Tuotteille ominainen kukan muoto erottuu perinteisistä pyöreistä padoista ja vuuista. Vaaleat ja herkät värisävyt Pistachio ja Chiffon Pink eivät normaalisti ole saatavissa Pohjoismaiden valikoimassa. Le Creuset’n kukkaiskokoelmalla on rajoitettu saatavuus.

flos_mg7019

Photo: Flos

Upeista valaisimistaan tunnettu Flos laajentaa ulkovalaisinkokoelmaansa. Flos Outdoor Collection lanseerattiin Light + Building messuilla maaliskuussa Frankfurtissa. Uuden malliston on suunnitellut italialainen suunnittelutoimisto Ares.

IMG_9572-640x764

Photo: Hemtex

Ruotsalainen Hemtex on julkaissut kesämallistonsa. Mallistossa on hyvin paljon sinisävyjä ja kukkakuoseja. Lisää kuvia voit kurkata täältä.

Täällä paistaa ihana ilta-aurinko, joten nyt nauttimaan siitä. Intoa uuteen viikkoon!

Translation: Interior design news of the week. Finnish Aarikka has released a new collection called Pouta. The collection includes different kitchen utilities. / Finnish bloggers Riikka Katinkoski (Weekday Carnival) and Pinja Rouger (Pinjacolada) have designed a shelf called Botanic. It is especially designed for plants. The frame is oak and the slading shelves are brass. I hope the shelf will be in production soon. / Le Creuset has released new flower-shaped kitchen pots. / Flos has a new outdoor collection designed by Italian Ares. / Swedish Hemtex have released their SS2016 collection which includes a lot of blue shades.

Kommentit (6)

 1. Mirella

  Ihania uusia tuotteita.
  Varsinkin upea Botanic-hylly. =)
  Ja isopeukku Flos’n ulkovalaisimille.

  • suvi m

   Jep, olen samaa mieltä! 🙂

 2. karin // Tunne tilat

  Kaunis tuo Riikan ja Pinjan hylly. Toivottavasti sille tosiaan löytyisi valmistaja.

  • suvi m

   On kyllä! Luulisi, että valmistaja löytyy kyllä… 🙂

 3. Katja

  Hylly on kyllä kaunis 🙂 Tammi ja messinki materiaalivalintana kiva ja iätön, paranee vaan vanhetessaan

  • suvi m

   Niinpä! 🙂 Aloin jo miettiä mihin meillä tuollaisen sijoittaisin… 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *