Blogit
Valkoinen Harmaja

Sisustusinspiraatio juuri nyt

Olen kovin viehättynyt pehmeän, kodikkaasta sisustuksesta, jossa on kuitenkin tietty moderni ote. Liian karsitut tilat, tyhjine seinineen ja sliipattuine tasoineen eivät inspiroi, vaan kaipaan mielenkiintoista katseltavaa; asetelmia, joissa silmä lepää. Toisaalta ei liika runsaus ja useiden kuosien yhdisteleminenkään iske meikäläiseen. Sopiva sekoitus pehmeyttä ja mielenkiintoisia asetelmia vetoaa minuun. Nämä kuvat olkoon siitä esimerkkejä.

styling_pella_hedeby-900x583Photo: Kristofer Johnsson / styling Pella Hedeby for Residence

kjokken

Photo: © Petra Bindel / Styling: Emma Persson Lagerberg for ELLE Decoration Sverige

harmaata_taulut

Photo: Esny

kollekted-by05

Photo: Line Klein

white_officespace

Photo: Jonas Berg for Stadshem 

elisabeth_heier-900x1372

Photo: Elisabeth Heier

Seinien väreissä ihastelen taitavasti valittuja harmaan, beigen ja sinisen sävyjä. Unelmieni sinisen makuuhuoneen ja täysin harmaan saunatuvan olemme jo toteuttaneet, mutta pyörittelen koko ajan mielessäni seuraavaa maalausurakkaa. Valkoisille seinille tekee mieli antaa kyytiä! Maalaaminen on kuitenkin niin helppo tapa uudistaa kotia. Nyt täytyisi vaan löytää sopiva (beige?) sävy ruokailutilan ja olohuoneen seiniin.

Jos taas seinät ovat valkoiset, tekee minun mieli rakentaa niihin tauluasetelmia. Taulukollaasit tuovat persoonallista ilmettä, eikä taulujen asettelustakaan kannata tehdä ongelmaa: ne saa asetella melkoisen rennosti sekaisin (kuten kolmannessa kuvassa).

Upeat luonnonmateriaalit ja pellavan sävyt tuovat pehmeyttä sisustukseen. Eli jos ei halua tarttua maalisutiin, voisi valkoiseen tilaan lisätä runsaalla kädellä luonnollisia materiaaleja kuten puuta ja pellavaa: kuten toisessa kuvassa.

Vielä ripaus mielenkiintoisia sisustusastelmia, upeat valaisimet ja muutama vintage-kaluste, niin alkaa täydellinen sisustus olla kasassa. Niin helppoa se on! 😉


Translation: For me, the most inspiring interior spaces right now are softly decorated with interesting still life arrangements, neutral coloured walls and lovely lighting.

Kommentit (2)

  1. Kati / Villa Valko

    Ihania kuvia Suvi! Ja mä kans tykkän kodikkaasta ja pehmeästä, mutten liian koristellusta. Sul on vaan kiin hyvä silmä näihin juttuihin. Ihanan inspiroiva postaus

    • suvi m

      Voi kiitos kivasta kommentista Kati! 🙂 Ajattelin pitkästä aikaa tehdä inspispostauksen, kun ei viitsisi koko ajan oman kodin nurkista postailla. Tosi mukava kuulla, että sait tästä inspistä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *