Blogit
Valkoinen Harmaja

Sisustamisen välitila

Minusta tuntuu, että meidän kodin sisustus on nyt jäänyt välitilaan; talven ja kevään välille. Liian talviset asiat on karsittu pois, mutta olen vielä vähän himmaillut kovin keväisen ilmeen tuomista kotiin. Viime viikonloppuna karsin olohuoneen koristetyynyt ja sisustusesineet pois, sillä päätin aloittaa sisustamisen ikäänkuin tyhjältä pöydältä. Esille jätin muutamat jutut, joita haluan ehdottomasti olohuoneessa nyt pitää.

livingroom_modern

Olohuoneen ykkösjuttuihin kuuluvat tällä hetkellä Marimekon upeat maljakot. Pienen Flower-vaasin sain mieheltäni taannoin synttärilahjaksi (suurempi kotiutui blogiyhteistyön myötä).

livingroom_interior

Sohvapöydällä oleva sisustuskirjapino on myös tärkeä osa olohuoneen ilmettä. Kirjat ja lehdet tuovat kodikkuutta ja pidän niitä mielelläni esillä.

olohuone

Sohvalle jäi vain yksi koristetyyny. Sekin tämän hetken ykköslempparini, Iittala X Issey Miyake mallistosta (blogiyhteistyön peruja sekin).

isseymiyake_tyyny

Olohuoneen ilme jäi kuitenkin ihan paljaaksi minusta. Kukkakimppu olisi jo auttanut paljon! Mutta minulla on mielessäni vähän suurempi olohuoneen kevätmyllerrys. Perinteiseen tapaan sohvanpäälliset pitää vaihtaa valkoisiin, mutta totesin ettei sitä kannata tehdä ihan vielä. Edessä ovat tyttären synttärijuhlat, joten ehkä parempi vaihtaa päälliset vasta juhlien jälkeen.

Päällisten vaihtamisessa ei ole mitään uutta blogiani pidempään seuranneille, mutta nyt ajattelin laittaa olohuoneeseen vanhan sisalmaton, joka meillä oli monet vuodet käytössä Vaasassa asuessa. Mielikuvissani näen jo kuinka ihanalta valkoiset sohvat ja luonnonsävyinen sisalmatto näyttävät yhdessä. Enää täytyisi vain löytää se matto! En ymmärrä mihin olemme sen jemmanneet! Kyllä se vielä tallessa on…

Translation: Our living room decoration is somewhere between winter and spring. I did not want to bring in spring stuff too early, but the current look is far too simple for my taste. Ok, I removed some of the cushions and other stuff, but that was just to start decorating in ”clean space”. I plan to change the sofa covers into white ones and I also have to find our old sisal rug – I think together they would look very nice. Of course I have to add flowers etc…

Kommentit (7)

  1. Kevään salaisuus – Meillä Kotona -blogit

    […] aikaa sitten harmittelin vähän sitä, että meidän kodin sisustus on jäänyt ikäänkuin välitilaan talven ja kevään välille. Arki on juuri nyt tosi kiireistä monestakin syystä, eikä […]

  2. Milla

    Hei, mistä tuo sohvapöytä on? 🙂 Ihana!
    Olen nähnyt vastaavia nyt vaikka kuinka paljon ja haluaisin itsellenikin samankaltaisen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *