Blogit
Valkoinen Harmaja

Siinä on ja pysyy

milk_lipasto

milk

milk_eteinen

Yksi ja puoli vuotta sitten hankin kotiimme &Traditionin ”Milk”-valaisimen. Valaisin koostuu puisesta jalkaosasta ja lasikuvusta. Puuosat ovat melko kevyet, joten valaisin saattaa olla vähän kiikkerä (ja myös siksi, että siinä on vain kolme jalkaa). Olemme onnistuneet rikkomaan Milkin lasikuvun kaksi kertaa tässä huushollissa. Ensin minä rikoin sen imuroidessani, kun se tippui lehtikasan päältä. Viime syksynä valaisin rikkoontui Mankun imuroidessa, kun se tipahti eteisen lipaston päältä.

Nyt olen jälleen hankkinut Milkiin uuden lasikuvun ja lupaan pitää siitä parempaa huolta. En enää aseta valaisinta muuta kuin kirjahyllymme uumeniin, joka on sille todennäköisesti turvallisin paikka. Kolmas kerta toden sanoo…

Translation: We have broken the Milk lamp twice (both times it got broken when dropped while we were cleaning the house). Now that it is fixed again, I promise to only keep it in our bookcase which I think is the safest place for it in our house.

Kommentit (23)

 1. zubi

  Mulle kävi samalla lailla… pyyhin eilen pölyjä, valaisin horjahti ja kupu meni tuhanneksi säpäleeksi. 🙁 Laitoin heti meiliä Länna Möblerille kun muistin nämä postauksesi, toivottavasti minäkin saisin sieltä ostettua ihanaan valaisimeeni uuden kuvun!

 2. Hanna

  Hei! Useamman kuin kerran ovat silmäni osuneet tuohon kauniiseen nulakkoon/vateripustimeen eteisessä. Mistä se on? 🙂 Kiitos!

 3. Johanna Niskanen

  Hei. Mistä tilasit uuden lasikuvun Milk-valaisimeen? Viime jouluna sain mieheltäni tuon lampun lahjaksi ja nyt 2-vuotiaamme onnistui kiskaisemaan sen pianon päältä ala. Snif. Kyllä harmittaa..
  – Jossu

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *