Blogit
Valkoinen Harmaja

Sekalaista säilytystä

hay_jalat

kartell_chair

hylly_taulut

tyopoyta

kalenteri

kynat_hylly

therese_sennerholt_print

Järjestelin pikkuisen työhuoneessa. Ostin kesäreissulla Granitista valkoisen säilykepurkin näköisen kipon, jonka nyt asettelin työpöydälle kynien säilytystä varten. Vanhoista säilykepurkeista saisikin maalaamalla nätisti sisustukseen sopivia purkkeja. Vanhan kynäpurkin ajattelin viedä töihin, sillä en ole sinne löytänyt kaunista kynäpurkkia oikein mistään.

Työhuoneeseen on kummasti alkanut jälleen kertyä tavaraa. Eihän edellisestä suuremmasta siivousoperaatiosta ole kuitenkaan kulunut kovin pitkä aika. Työhuoneen oven taakse on kerääntynyt muutamia tauluja, jotka vielä etsivät paikkaansa. Säilytän työhuoneessa myös koristetyynynpäällisiä, jotka eivät ole käytössä. Vuoden alussa tekemäni kalenteri on ollut ahkerassa käytössä (jos tykkäät, voit ladata sen täältä) ja teen varmaan ensi vuodellekin oman version.

Muuten, ostin Granitista myös liitutaulutussin. Harmikseni huomasin, että tussista jäi jälki liitutauluun vaikka yritin hinkata kirjoitusta kunnolla pois. Onko teillä kokemusta Granitin liitutaulutussista? Uskaltaakohan sitä enää käyttää…? En haluaisi pilata KOTONA designin liitutaulujani…

Translation: Details from our study. I bought a new jar (the white one which looks like a tin can) from Granit for storing pens.

Kommentit (12)

  1. Laura

    Ostin juuri itselleni kyseisen valkoisen tussin Granitista. Kirjoitin sillä omaan Kotona designin tauluuni ja ainakin ensimmäinen pyyhintä onnistui hyvin. Toivottavasti tuo teksti, jonka tauluuni kirjoitin lähtee myös pois, kun on ollut siinä nyt pidemmän aikaa… Harmittaa kyllä jos ei lähde. Ostaessani tussia kysyin vielä myyjältä, että sopiiko liitutauluun ja minulle kerrottiin, että sopii.

    • suvi m

      Minullakin oli sama teksti melko pitkään taulussa (monta viikkoa) ja kun pyyhin sen pois, jäi tekstin kohdalle ikäänkuin rasvaisella se teksti (eri sävyisellä mustalla). Täytyy vielä koittaa hinkata pesuaineella… Toivottavasti sinun liitutaulusi ei mennyt miksikään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *