Blogit
Valkoinen Harmaja

Se oikea matto

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentin jättäneille! Autoitte minua tekemään päätöksen olohuoneessamme sovituksessa olleiden mattojen suhteen. Koska epäröin niin kovasti tuota kahden maton ratkaisua, surffailin sunnuntaiaamun netissä etsien erilaisia mattovaihtoehtoja. Tavoitteena oli löytää olohuoneeseemme ajaton matto, joka sopisi yhteen monenlaisten pikkutyynyjen kanssa (joita tykkään vaihdella vuoden aikojen mukaan). En halunnut nukkamattoa, enkä tekokuitumattoa. Vihdoin eteeni tuli ”se oikea matto”. Tähän mattoon ihastuin heti ensi silmäyksellä:

Kyseessä on tanskalaisen Linie Designin ”Asko Mixed” villamatto. Pidän siitä, että tämä matto on mustavalkoinen olematta kuitenkaan liian graafinen. Näin ollen se ei ole liian hallitseva, eikä rajoita liikaa pikkutyynyjen valintaa. Olohuoneemme vaatii suurikokoista mattoa, mutta valitettavasti kookkaat matot ovat usein melko hintavia. Meille sopiva maton koko on 200×300 cm, jolloin tuon maton hinnaksi tulee vähän alle 400 €. Se on minusta ihan sopiva hinta verrattuna siihen, mitä tuon kokoisista villamatoista yleensä pyydetään (esim. HAY).

Nyt olen oikein iloinen, että tämä ongelma selvisi näin nopeasti! Huomenna palautamme sovituksessa olleet matot Iskuun ja tilaamme Länna Möbleriltä ”Asko Mixed” maton. Linie Designilla oli muitakin tosi kauniita mattoja – kannattaa kurkata heidän nettisivuilleen.

Kommentit (43)

 1. Ode

  Herranen aika! En huomannut KIITOSKIITOSKIITOS kun oikaisit asian! Minä jo ihmettelinkin… 😀 Nyt vaan tilausta menemään! Ihanaa!

 2. Nimetön

  Hei! Minua jäi mietityttämään tuon maton pesu… Linie Designin sivuilla lukee että kemiallinen pesu..
  onko tullut jo ajankohtaiseksi? Itse kun vien kyllä matot suosista pesulaan, mutta kaikki matot ovat vesipestäviä.

 3. Saila

  Hei,ihana matto. Onko matto kovin karkea? Sopisiko pienen vauvan temmellystä ajatellen lapsiperheeseen?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *