Blogit
Valkoinen Harmaja

Saunatuvan pehmeämpi ilme (+arvonta)

Vihjasinkin jo aikaisemmin, että laitoin meidän saunatupaa vähän uuteen uskoon ja nyt on aika katsoa tarkemmin mitä olen siellä puuhastellut. Saunatuvan ilme on ollut hyvin mustavalkoinen, sillä kaikki seinät ovat mustat lukuunottamatta valkoiseksi maalattua, raakalaudasta tehtyä päätyseinää ja tekstiilitkin ovat olleet graafisen mustavalkoisia. Ilme on tuntunut minusta liian kovalta.

Olen tehnyt useamman kerran Elloksen kanssa yhteistyötä ja nyt pääsin sisustamaan kotiamme heidän tuotteillaan*. Olenkin ihan innoissani, kun nyt pääsin valitsemaan meidän kotiin juuri niitä ihania tuotteita, joita olen aikaisemmin poiminut kollaaseihin. Näin saunatupa sai pehmeämmän ja kutsuvamman ilmeen. Stailasin saunatupaan niin olohuone- kuin makuuhuonelookin. Postauksen lopussa on luvassa teillekin jotain kivaa… 😉

ellos002

ellos003

ellos07

Pääosan ajasta vuodesohvamme on pystyasennossa ja saunatupa toimii ikäänkuin kakkosolohuoneena. Valitsin koristetyynyiksi hyvin ajattomia ja neutraaleja sävyjä: pellavaa sen luonnollisessa sävyssä sekä tummanharmaana ja näiden lisäksi tummanharmaata samettia. Tumman lampaantaljan asetin rennosti roikkumaan sohvan reunaan.

ellos_tyynyt

ellos005

Tuota suurta lasipulloa olen ihastellut jo kauan ja nyt sain sen vihdoin omaksi! Minusta se on aivan ihana. Asettelin siihen pihlajan oksan, mutta myöhemmin, lähempänä joulua ajattelin laittaa siihen pienen kuusen. Tai sitten laitan tähän ”risuun” joulukoristeita…

Valaisimeksi valitsin Ellos Homen Rossy-nivelvalaisimen, jonka teollisuushenkisyys sopii minusta hienosti meidän saunatupaan. Betonista sohvapöytää koristavat puiset kynttilänjalat.

ellos10_tuotteet1

1. Ella-tyynynpäällinen, 40×40 cm / 2. Ellos Home kynttilänjalat / 3. Shepherd-lampaantalja / 4. Scott-pellavatyynynpäällinen tekstillä / 5. Ellos e-basics tyynynpäällinen / 6. Ellos Home Rossy-lattiavalaisin / 7. Ellos Home lasipullo

Saunatupa makuuhuoneeksi

Saunatupa muuttuu makuuhuoneeksi kädenkäänteessä, kun vuodesohvan selkänojan laskee alas. Lakanoiksi valitsin laadukkaan tuntuiset puuvillaperkaalilakanat vaaleanharmaassa sävyssä. Minusta on kiva yhdistellä petauksessa erivärisiä tyynynpäällisiä keskenään, joten toisiksi tyynynpäällisiksi valitsin perusvalkoiset tyynyliinat, jotka ovat polycottonia. Kuminauhallinen polycottonaluslakana on puolestaan tummanharmaa. Näin petaukseen tulee kivasti eri sävyjä.

ellos011

ellos008

Betonipöytä siirtyi yöpöydäksi ja nostin suuren lasipullon pöydälle. Hyvin se sopii siihenkin.

ellos06

ellos010

ellos015

ellos016

Sama Rossy-jalkavalaisin toimii nyt yövalaisimena.

ellos009

Lampaantaljan asettelin nyt matoksi.

ellos012_tuotteet2

1. Ellos Home Rossy-lattiavalaisin / 2. Ellos Home Talia-pussilakanasetti puuvillaperkaalia / 3. Liv polycotton tyynyliinat 2 kpl / 4. Liv-polycotton kuminauhalakana / 5. Ellos Home kynttilänjalat / 6. Ellos Home lasipullo / 7. Shepherd-lampaantalja

Sohvalla olleet koristetyynyt sopivat myös petaukseen, jolloin koko ilmeestä tulee muhkeampi.

ellos018

ellos02

ellos019

Ja sitten vielä yksi muunnos, jonka keksin vasta ihan hääräykseni lopuksi. Jos kuminauhalakanan jättää sohvaan, toimii se myös sohvan varapäällisenä. Näin sohva sai tummanharmaan ilmeen:

ellos021

Jouluisempaa ilmettä

Neutraaliin ja luonnonsävyin sisustettuun tilaan on helppo tuoda jouluista ilmettä vaikkapa näillä tuotteilla, joita poimin kollaasiin:

joulukoristeet

1. Ellos Home Shannan-lampaantalja / 2. Rock-joulukuusenkoristeet, 6/pakk. / 3. Day Home kuusenkoriste, medium / 4. Day Home Wooden Star -puutähti, 40 cm / 5. Manda-joulukuusenpallot, 36 kpl / 6. Beda-tyynynpäällinen / 7. Trapp-kynttelikkö

Kuvissani näkyvä pihlajanoksa muuttuisi heti jouluisemmaksi, kun siihen ripustaisi joulupalloja ja tähtiä. Sohvalle kuusiaiheinen tyyny ja lisää taljoja. Sivupöydälle kynttelikkö ja seinälle tai ikkunaan joulutähti roikkumaan. Näin saunatuvallakin olisi jouluinen ilme.

Voita Ellos-tuotepaketti

Mikä parasta, saan myös arpoa ihastuttavan Ellos-tuotepaketin arvon yhdelle onnekkaalle (tuotepalkinnon arvo n. 140 euroa)! Valitsin tuotepakettiin samantyylisiä tuotteita kuin itselleni.

ellos_palkinto1. Sladd-ikkunavalaisin / 2. Kloss-kynttilälyhdyt / 3. e-basics pellavatyynynpäällinen / 4. Mysa-torkkupeitto / 5. Talia pussilakanasetti (palkinnossa x2, eli parisänkyyn)

Näin osallistut arvontaan:

Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 8.11.2014 klo 23.59 mennessä.
Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

ARPAONNEA!

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

ellos

* Bloggari on saanut Elloksen tuotteet yhteistyön myötä

Translation: In co-operation with Ellos.

Kommentit (779)

  1. Vilperttiina

    Aitoa tunnelmaa ja mukana arvonnassa

  2. Mertsi

    Tunnelmallisia ja kodikkaita tuotteita, mukana arvonnassa!

  3. Kaisa

    Huh, ehdinkö vielä? Mukana!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *