Blogit
Valkoinen Harmaja

Saunarakennuksen edistyminen ja suunnitelmat oleskelutilaan

Jatketaanpas kylppäriteemalla vielä yhden postauksen verran. Mankku on nimittäin viime päivinä ahkeroinut saunarakennuksessa ja siellä alkaa pikkuhiljaa tulla valmiimpaa. Kylppärin seinät ja lattiat on laatoitettu aikoja sitten ja saumattu nyt alkukesästä. Tällä viikolla on katto ja saunan seinät paneloitu mustaksi käsitellyllä panelilla. Seuraavaksi alkaa lauteiden rakentaminen.

Saunarakennuksen kylpyhuone
Ammeen saa pian nostaa paikalleen
Ammeen paikka ja pieni wc (tuossa, jossa on työmaavalaisin)
Suikut ovat Hansgrohen Raindance-sarjaa
Sauna

Kuvia oli vähän hankala ottaa, kun kaikki on niin tummaa ja jouduinkin pikkuisen säätämään valoisuutta Photoshopissa. Värit säilyivät kuitenkin suurinpiirtein oikeina.

Saunarakennuksen oleskelutilassa ei sen sijaan ole tapahtunut vielä edistystä, mutta suunnitelmat sen suhteen ovat valmiina. Kuten olen aiemmin kertonut, siitä tulee vähän loft-henkinen:

Oleskelutilaan tarvitaan vuodesohva vieraita varten ja loft-henkeen sopiva soffa olisi Ikean PS-vuodesohva. Myös Ikean raidallinen ”blogimatto” näyttäisi kivalta tuolla, mutta niitä ei enää taida saada mistään. Lisäksi trukkilavoista voisi rakentaa sohvapöydän, mutta uskon, että laitamme vanhan Nollanollan sohvapöytämme tuonne (se ehkä halkaistaan pienemmäksi ja maalataan tummaksi).

Oleskelutilassa näyttää kuitenkin tällä hetkellä tältä: ; )

Tämä seinä paneloidaan raakalaudalla ja maalataan valkoiseksi

Saunaan tulee kiuas, joka on oleskelutilan puolelta takka. Tuo seinä, johon takkaosa tulee jätetään vähän epätasaiseksi ja maalataan valkoiseksi. Oleskelutilan takaseinä paneloidaan vaakatasosossa olevalla raakalaudalla niin, että lautojen välissä olevat raot saavat jäädä näkyviin.

Semmoisia suunnitelmia…

Kommentit (21)

  1. suvi m

    >Elina Tarkiainen: Kiitos vinkistä! Joku onnekas on sen varmaan jo napannut… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *