Blogit
Valkoinen Harmaja

Samuji Koti

Samu-Jussi Koski on monelle varmasti tuttu nimi vaateteollisuuden puolelta, mutta nyt hänen Samuji -tuotemerkkinsä on laajentunut myös kodin sisustukseen. Juuri markkinoille tulleeseen Samuji Koti -mallistoon kuuluu astioita, kodin tekstiilejä, maljakoita ja muita sisustuksen pienesineitä. Oma putiikkikin avautui tänään Helsingin Mikonkadulle.

samuji_koti_1

samuji_koti_2

samuji_koti_4

samuji-koti-watering-bulb-photo-sami-repo

samuji_koti_3

samuji_koti_6

samuji_koti_5

samuji_koti_7

Tuotteiden suunnittelusta vastaa Samu-Jussi itse sekä pieni joukko muita suunnittelijoita. Tuotteet valmistetaan käsityönä tai pienissä yrityksissä Suomessa ja muualla Euroopassa sekä Japanissa.

Mitäs tykkäätte? Itse ihastuin eniten ensimmäisen kuvan pilkulliseen vaasiin, jonka on suunnitellut Karoliina Tuovinen. Myös tuo kukankastelupullo on hauska ja käytännöllinen idea – sopisi hyvin meille, kun minulta meinaa kukkien kastelu usein unohtua. Myös maljakot ovat todella kauniita ja ajattomia. Samuji Koti -liikkeessä pitää kyllä vierailla heti seuraavalla Helsingin reissulla!

Translation: I guess most of you know Samu-Jussi Koski as a fashion designer, but now his Samuji brand has lauched a new collection of homeware. The collection includes tableware, home textiles, vases and other small accessories for the home. Many of the items are handmade or manufactured by small companies in Finland, Europe and Japan. I especially like the vases.

Pictures: photographed by Sami Repo for Samuji

Kommentit (18)

 1. Johanna

  Ihan tykkään, vaikka Samuji on muuten minulle jotenkin liian elitistinen. Osa lasimaljakoista on jotenkin eriparia muun malliston kanssa, mutta ehkä en vain ymmärrä niitä oikein… 🙂

  • suvi m

   Ai niinkö, itse en koe tätä sarjaa kovinkaan elitistisenä. Pikemminkin konstailettomana ja melko tavallisenakin tämä avautui minulle. 🙂

 2. Johanna koo

  Oi oi, aivan upeeta! Tykkään! Melkein täytyy jakaa blogissakin joku päivä 🙂

  • suvi m

   Joo, jaa vaan. Ei ole kovin moni vielä tästä postaillut. 😉

 3. Ellu

  Kukankasteluväline ei toimi, menee heti tukkoon mullasta :(.

  • suvi m

   Voi että, onko niin…? :/

 4. Selma

  Toivottavasti nämä koti tuotteet on laadukkaampia kun heidän satulalaukkunsa.

  • suvi m

   Ikävä kuulla, että huonoja kokemuksia löytyy. Minulla on vain yksi Samujin paita ja se on ollut ihan laadukas. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *