Blogit
Valkoinen Harmaja

Samaa tunnelmaa

Tämän vuotisten asuntomessujen kohteessa Kusti on monia samoja elementtejä, joita olemme suunnitelleet tulevaan kotiimme, esim. isot ikkunat, paljon valkoista, valkoinen keittiö, välitilan ikkuna keittiössä, kimaltelevaa mosaiikkilaattaa kylpyhuoneeseen, harmaata lattialaattaa…

Saimme alkuviikosta talon ja saunarakennuksen piirustusten lausuntosarjan ja teimme niihin pieniä muutoksia. Nyt odottelemme lopullisia piirustuksia Kannustalolta. Luultavasti saamme ne jo ensi viikolla ja sitten voimme hakea rakennuslupaa. Vähän jännittää meneekö hakemus läpi, sillä talomme poikkeaa jonkin verran kaavasäädöksistä. Olemme keskustelleet poikkeamista etukäteen kaupungin edustajien kanssa, joten olemme kuitenkin luottavaisella mielellä.

kuvat: asuntomessuopas

Kommentit (13)

  1. suvi m

    >Oona: kiva jos minusta oli apua. :)Anonyymi: minusta Kusti-talon lattia näyttää hyvältä. Meillä on aika paljon koivukalusteita, joten täytyy tarkasti miettiä mikä lattia tulee olemaan, jotta se sopii koivunsäyvisten kalusteiden kanssa yhteen. Olemme ajatelleet valkolakattua saarni-parkettia tai sitten ihan valkoista parkettia. Saa nähdä mihin päädytään. Meillekään ei tule koivuparketti kysymykseen, koska en pidä siitä, että se kellastuu. En ole kuullutkaan ettei vaahteraparketti sopisi lattialämmityksen kanssa. Meillä ei ollut ongelmia sen kanssa. Ekana kesänä lattia kyllä vähän narisi (kun se eli), mutta leikkasimme parkettia pienen soiron pois takan ympäriltä ja se auttoi. Sen jälkeen ei ollut ongelmia vaahteraparketin kanssa. Kiitokset vielä tsempityksestä! 🙂 Tsemppiä oikein paljon teidänkin projektiin! Tule sitten kertomaan mihin lattiaan päädytte. 🙂

  2. S

    >tuo asuntomessutalo on kyl upee! en malta oottaa et nään sen pian livenä :). tosi hyviltä näyttää teidän talosuunnitelmat! paljon mun makuun 🙂 ja teidän edellinen kotikin on aivan ihana! saako kysyä mihin päin Kokkolaa talo nousee?

  3. suvi m

    >S: mekin mietitään pitäisikö sittenkin mennä käymään Kuopiossa… :)Kiva kuulla, että pidät suunnitelmistamme. 🙂 Meidän talo tulee Kuusimäelle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *