Blogit
Valkoinen Harmaja

Ruusukvitteni ja kastanja

Kauniit oksat tuovat hienovaraisesti kevään tuntua kotiin. Olen taas löytänyt ihanan oksan: ruusukvittenin. Siinä on pienet vihreät lehdet ja hennot persikanpunaiset kukkaset. Tämän kukkimista ei tarvinut odotella, sillä oksassa oli auenneita nuppuja jo sen ostaessani.

ruusukvitteni_lahi

ruusukvitteni

ruusukvitteni_tarjoiluvaunu

ruusukvitteni_divaani

Kastanjan oksan kukkimista saa sen sijaan odottaa kauemmin. Ostin kastanjan oksan muistaakseni kolmisen viikkoa sitten ja nyt vihdoin näyttää siltä, että se saattaisi kohta kukkia.

kastanja_oh

kastanjanoksa

kastanja

Kyllä se magnolian oksa oli kuitenkin lempparini! Seuraavaksi voisi käydä napsaisemassa muutaman luonnonoksan maljakkoon. Eikä pääsiäiseen ja pajunkissasesonkiinkaan enää niin kauaa ole…

Translation: Branches in our living room.

Kommentit (14)

  1. Annuli

    Kävin viime vuonna näihin samoihin aikoihin napsaisemassa omenapuustamme oksat ja voi miten kauniit kukat se kasvatti. Nyt olen jokin aika sitten käynyt taas oksanhakureissulla ja noin pari viikkoa odoteltuani kukkia taitaa taas olla luvassa=)

    • suvi m

      Juu, minäkin tein saman homman viime vuonna. Nyt olen vähän säästellyt, että haen luonnonoksia sitten vasta keväämmällä… Omenapuun oksiiin tulee niin nätit kukat! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *