Blogit
Valkoinen Harmaja

Brown

Blogiluonnoksissani kummittelee värihaasteen postaukset, joten jatketaan sillä teemalla vielä. Seuraavaksi väriksi olen valinnut ruskean. Hyvin syksyinen sävy.

IMG_2520

IMG_2532

Ruskean sävyisen sohvannurkan somistus syntyi Mulberryn kankaasta valmistetusta ruudullisesta tyynynpäällisestä (meidän ns. joulutyynyt), ruskeasta pellavaisesta koristetyynynpäällisestä, jonka löysin pitkästä aikaa sekä Iittalan oranssiruskean sävyisestä Leimu-valaisimesta* ja Lantern-kynttilälyhdystä*. Tämä väristailaus tuntuu minusta kaikista vaihtoehdoista olevan kauimpana omaa tyyliäni.

Värivillityksistä puheenollen: muistatteko vielä 2000-luvun alun maitokahvisävyn suosion…? Se taisi saada alkunsa Innon Markon kohteista ellen ihan väärin muista. Meilläkin maalattiin tuolloisen asunnon makuuhuoneen päätyseinä maitokahvin väriseksi. Täytyy sanoa, että kyllä minä vieläkin pidän siitä sävystä, vaikka sitä ei nyt kotoa löydykään. Minusta myös ruskea ja harmaa sopivat kivasti yhteen ja muodostavat luonnollisen näköisen väriparin.

”Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan.” Haaste on lähtöisin Syhinä-blogista ja nyt minä haastan mukaan Marjan Vaaleanpunaisesta hirsitalosta.

Edelliset sävyt, jolla stailasin olivat vaaleanpunainen, vihreä ja sininen. Vielä on jäljellä yksi väri tämän jälkeen.

*Iittalan tuotteet saatu aikoinaan blogiyhteistyön myötä

P.S. Olen pahoillani, että kommentteihin vastaamiseni on viivästynyt. Olen tietokoneen käyttökiellossa jumiutuneiden hartioideni takia, joten minimoin tietokonehommelit nyt muutamaksi päiväksi. On minulla kuitenkin luonnoksia valmiina, joten postauksia tulee normaaliin tahtiin. 😉

Translation: I got a blog challenge where the aim is to choose different colour in five blog posts. One colour, one day for five days. In this blog post I chose brown as the accent colour.

Kommentit (14)

 1. Lisa

  Ruskea tuo aina lämpöä sisustukseen, ruskeaan on myös helppo yhdistää eri sävyjä. Itselläni on myös noi Mulberry kuosiset tyynyt ja kyllä otan ne aina aika ajoin esille, tällä hetkellä olen yhdistänyt ne vaaleanvihreiden tyynyjen kanssa, välillä taas vaaleanpunaiseen, harmaaseen…

  • suvi m

   Minäkin meinaan nyt taas joulun aikaan ottaa kaikki nämä Mulberryn tyynyt esille. Luulen, että yhdistän ne melko neutraalin sävyisiin koristetyynyihin.

 2. Meiri

  Hei! Missä tuota mulberry-kuosista kangasta on myynnissä? Ja mihin hintaan..? Aika ihana pieni väripilkku!

  • suvi m

   Kangasta ja koristetyynyjä saa Sisustuksen Koodista. Kannattaa laittaa sinne vaikka sähköpostilla kyselyä: shop@sisustuksenkoodi.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *