Blogit
Valkoinen Harmaja

Ruokailutilan sisustus: mustavalkoista vaihteeksi

Kirjoittelin ”Muutama joulukuva” -postauksessa pikkuisen ruokailutilan sisustusmuutoksesta ja nyt ajattelin kertoa tarkemmin, millainen muutos tehtiin. Nyt kun meillä on sohvissa on valkoiset päälliset, olen alkanut kaivata enemmän kontrasteja sisustukseen. Ajatus muutokseen lähti Kartellin Masters-tuoleista, jotka nostimme terassilta sisälle. Jouluksi tarvittiin lisäistuimia ja mustat tuolit sopivat nätisti ruokapöydän päihin. Sitten tuumasin, että seinälle voisi asetella epäsymmetrisen asetelman isäni mustakehyksistä tauluista. No parissa taulussa oli kyllä valkoiset kehykset, mutta isi maalasi ne nopeasti mustiksi. Koko muutoksen kruunasi sitten siskolta saatu Artekin H55-pöytäliina.

mv_ruokailutila3

mv_ruokailutila6

mv_ruokailutila7

mv_ruokailutila2

mv_ruokailutila4

mv_ruokailutila8

mv_ruokailutila5

mv_ruokailutila

Olipas tämä virkistävä muutos! Ja voi kuinka mahtavasti se haaveilemani Flosin kattokruunu sopisikaan nyt tuohon tilaan! Näkyisi ylimmäiset taulutkin paremmin sen rakosista. Taitaa meidän säästötilille käydä kohta köpelösti… 😉

Pöytää ei muuten jatkettu, vaikka se mahdollisuus olisi kyllä (jatkopala on piilossa pöytälevyn alla). Kolme seiskatuolia mahtuu ihan kivasti vierekkäin. Toisella puolella pöytää ovat lasten Tripp Trapp -tuolit ja yksi seiskatuoli. Mietin vaan, että olisikohan kohta jo aika luopua Tripp Trapeista…? Tokihan niitä voi käyttää aikuiseksi saakka, mutta mielummin ottaisimme käyttöön yhtenäiset tuolit ruokailutilassa. Onko teillä kokemuksia Tripp Trapeista – mihin saakka ne ovat olleet teillä käytössä?

Muuten, ruokailutilan eri ilmeet eri ajanjaksoina näet Ruokailutila-tagin avulla.

P.S. Juu, lehtikori on edelleen tyhjentämättä, mutta kyllä se joulu tuli siitä huolimatta… 😉

Translation: Our dining room looks a little different now that I’ve changed the painting arrangement on the wall and have brought more black-and-white elements to the space.

Kommentit (32)

  1. Satu toppinen

    Moikka! Kaunis koti on teillä! 🙂 minua kiinnostaa kovasti mikä lattia tuossa olkkarissa on? Meille on tulossa lattian uusiminen ajankohtaiseksi. Pidän modernista tyylistä, mutta juuri nyt kaipaan valkoisen laminaatin tilalle tuollaista lämmintä puuta 🙂

    Satu

    • suvi m

      Meillä on Paradorin Trendtime Living valkoöljytty tamminen lankkuparketti viisteillä. Erikoisparketti.fi sivustolta löytyy.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *