Blogit
Valkoinen Harmaja

Ripaus puuterinrosaa ja leikkokukkasia

Innostuin viikonloppuna kuvailemaan Tamronin 70-300 mm objektiivillani, jota en ole käyttänyt pitkään aikaan. Niinpä kuvasaalista on kertynyt taas melkoisesti. Edellisessä postauksessa kerroin ihastuttavasta magnolian oksasta (joka nyt muuten voimakkaasti puskee esille ensimmäistä kukkasta) ja tämä postaus on oikeastaan jatko-osa sille. Ostin nimittäin magnolian oksan lisäksi kaksi muutakin leikkokukkaa kukkakaupasta: arabian tähdikin ja morsiustähden.

morsiustahti_maljakossa

arabian_tahdikki_poydala

by_lassen_pillow

arabian_tahdikki

livingroom_bylassen_pillow

kaymet_tray

lyhty

livingroom_adea

afroart_tyyny

olohuone_rosa

morsiustahti

Kuten kuvista näkyy en ole malttanut olla jo lisäämättä keväisiä pastellisävyjä olohuoneeseen. Tai no vaikutelma syntyy vain parista puuterinroosan sävyisestä koristetyynystä. Ne pehmentävät muuten kovin mustavalkoista sävymaailmaa.

Tekisi mieli taas uudistaa ruokailutilan taulukokoelmaa, sillä inspiroiduin puuteriroosan lisäksi eri brändien kevätkatalogien taulukollaaseista sekä isäni taidenäyttelyn hienosta ripustuksesta. Kirjoittelen muuten niistä taidenäyttelyn avajaistunnelmista lähiaikoina – haluaisin vain liittää mukaan otteita hienosta puheesta, jonka museotoimenjohtaja piti, mutta minun täytyy kysyä siihen vielä lupa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Translation: Our black-and-white livingroom gets a touch of spring from these flowers and powder rose pillows.

Kommentit (14)

 1. Maija/Pihkala

  Oi, ihanan keväistä jo teillä, ja mitä kukkasia! Varsinkin tuo pikkuisempi kukka oli tosi suloinen, täytyykin käydä kurkkaamassa josko täällä löytyisi moisia.

  Eipäs tullut sitten ollenkaan kommentoitua aiempaa valokuvauspostaustasi, mutta oli kyllä kiva lukea sun omista kokemuksista ja kameravarusteista. Itse kuvaan lähestulkoon aina 30 mm 1.4 Sigmalla, joka tosin kroppikennolla vastaa jo liki 50-millistä linssiä. Oon tykännyt tuosta linssistä hirveästi, mutta jossain vaiheessa pitäisi varmaan vähän laajentaa tuota obskuvalikoimaa. Tällä 70-300 mm näyttäisi tulevan tosi nättejä lähäreitä. 🙂

  Ja niin, täällä pukkaisi vähän haastettakin vielä: http://talopihkala.blogspot.fi/2015/01/sisustuksen-haavelista-2015.html#.VMgHfi4WBM0

  • suvi m

   Kiitoksia haasteesta! 🙂 Pitääpäs tarttua siihen.

   Katsoin, että sinullakin oli siellä ihania kukkasia. Ja uusi vaasikin. 🙂

 2. Hanni

  Kaunis tunnelma 🙂 mistä olet hankkinut nuo roosan väriset tyynyt?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *