Blogit
Valkoinen Harmaja

Ripaus nahkaa olohuoneessa: Adea ”Tre”

Tuntuu, että minulla on ollut onni myötä tänä keväänä sisustushankintojen suhteen. Kodin sisustus on täydentynyt Jieldén vintage-valaisimella ja Tray-pöydät ovat saaneet uutta ilmettä marmorilevyillä. Molemmat hankinnat ovat olleet jonkinlaisten sattumien summa; pidempään harkittuja kyllä, mutta lopullinen toteutuminen sattui yllätten.

Nyt meille on saapunut nahkainen rahi*, josta haaveilin vuodenvaihteessa (postauksessa ”Ripaus konjakin sävyistä nahkaa”). Tämän ihanuuden sain Adealta Sisustuksen Koodin kautta.

olohuoneen_rahi

rahi_marmoripoyta

rahi

adean_rahi2

adean_rahi

nahkarahi

rahi_eteinen

rahi_ruokailutilaan

olohuone

rahi_kirjahylly

Lapset ottivat nahkaisen Tre-rahin heti omakseen! Sen päälle on mukava hypätä ja he siirtelevät sitä aina sinne, missä sitä tarvitsevat. Siirsin toisen sohvapöydän sivupöydäksi, jotta rahin ympärille jää enemmän tilaa kun lapset keikkuvat sen päällä.

Ripaus konjakin väristä nahkaa tuo olohuoneeseen lämpöisempää tunnelmaa ja kontrastia. Rahin päälle on mukava nostaa jalat tv:tä katsellessa ja se toimii myös lisäistuimena olohuoneessa. Meidän saunatupaankin tämä rahi sopisi todella hyvin, joten käyttökohteita kyllä löytyy.

Uskallanko sanoa, että tämän vuoden suurimmat sisustushankinnat on nyt tehty…? En voi mennä lupaamaan.

*nahkarahi saatu – tuhannet kiitokset vielä! 🙂

Translation: It seems that I have had a lot of luck recently when it comes to furniture and interior decoration. As a coincidence I found a vintage Jieldé lamp a few weeks back and I had similar kind of luck when I found cheap marble tops for my Tray-tables. Now one more of my wishes became true when I got this ”Tre” leather tuffet from Adea (through Sisustuksen Koodi shop). The tuffet is perfect for our living room!

Kommentit (18)

 1. Laura

  Ihana rahi, sopii teidän olkkariin kivasti! Nahka kuluu niin kivasti vanhetessaan, ikuinen hankinta 🙂 Osaatko muuten sanoa Helsingistä hyviä sisustuskauppoja?

  • suvi m

   Kyllä, tämä rahi paranee vanhetessaan. 🙂
   Helsingissä kierrän yleensä Fredrikinkadun (ja sen alueen) liikkeet ja sitten tietysti myös Granitin, Habitatin, Samujin, Vitran ja Fritz Hansenin. Siinäpä muutama. 🙂

 2. Muuttuvakotini Päivi S

  Kiva rahi ja kauniin konjakin värinen <3 Kivan yksinkertainen ja moderni.
  Joskus katellut sellaista pyöreätä konjakin väristä rahia meille, vähän intialais tyyppinen.En kyllä tiedä mistä niitä saa edes ostaa?
  Hyvää sunnuntaita sinne!

 3. sini

  Moikka, mistä tää olkkarin matto on peräisin? entäpä sisustustyynyt?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *