Blogit
Valkoinen Harmaja

Ripaus ajattomuutta kevääseen: Sophisticated

Kiehtooko sinua hienostunut ja ajaton sisustustyyli, jossa on tyylikäs ripaus New Yorkin tunnelmaa? Väriskaala on pääosin mustavalkoinen, jota pehmentävät muhkeat tekstiilit ja tunnelmalliset tuoksukynttilät. Mikäli vastasit *Kyllä”, luulen että seuraava sisustustrendi on sinun mieleesi. Juuri tuollainen mielikuva nimittäin minulle tulee Elloksen Sophisticated-sisustustrendistä.

Ellos1349_slide2

Sophisticated-tyylissä on paljon myös sellaisia elementtejä, joita voi yhdistää skandinaaviseen sisustukseen. Ripaus mustavalkoista sopii mihin tahansa sisustustyyliin ja pehmoiset tekstiilit tuovat lämpöä muuten pelkistettyyn sisustukseen. Ja kuten näissä Ellos-kampanjoissani on ollut tapana, kokosin oman versioni tästä sisustustrendistä kollaasiin:

Ellos_Sophisticated

1. Hoop-kattovalaisin / 2. Beda-pussilakanasetti / 3. Himla Pure senses -tuoksukynttilä / 4. Himla Vincent -villatorkkupeite / 5. Maxine-koristetyynynpäällinen / 6. Bianca-koristetyynynpäällinen / 7. Lasipullo / 8. Musta sohvapöytä 45 cm / 9. Monet-koristetyynynpäällinen / 10. Natalia-koristetyynynpäällinen / 11. Työpöytävalaisin / 12. Mustat kynttilänjalat / 13. Lasikupu ja lautanen / 14. Denton villamatto / 15. Gripsholm Älg-keittöpyyhkeet 2 kpl

Omaan kotiini sopisivat tästä tyylistä parhaiten kauniin sävyiset harmaat pussilakanasetit sekä Himlan ajaton hiekansävyinen villapeite. Ihastuin kovasti myös tuohon suureen lasipulloon sekä pelkistettyyn Hoop-kattovalaisimeen. Tietysti jälleen on luvassa myös arvonta. Tuotepalkintopakettiin poimin tällä kertaa seuraavat lempparituotteet:

Sophisticated_palkinto

Arvontapalkinto sisältää Elloksen Sophisticated-tyylin herkkupalat: suuren lasipullon kauniille kukka-asetelmille, Beda-pussilakanasetin kahdelle hengelle (pussilakana+tyynyliina x 2), Pure senses -tuoksukynttilän, Natalia-koristetyynynpäällisen sekä Älg-keittiöpyyhkeet (2 kpl). Palkinnon arvon on noin 170 euroa.

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 8.3.2014 klo 23.59 mennessä.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA ILMOITETAAN PIAN.

Sunnuntaina 9.3.2014 arvon onnellisen voittajan.

ARPAONNEA JÄLLEEN KAIKILLE!

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

ellos

Kommentit (620)

 1. Tiinaf

  Mukaan kans! Hyvältä näyttää!

 2. Sara

  Nämä kelpaisi 😉

 3. LauraKoo

  Ihania ja tyylikkäitä! Osaa noista katselinkin Elloksen sivuilta, joilla blogisi innoittamana vierailin 🙂 Blogisi on, näin sivuhuomautuksena, yksi suosikeistani! Löysin sen vuoden vaihteessa ja jäin heti lukijaksi.
  Mukana arvonnassa!

 4. Marianne

  Ihanan rauhallinen tyyli ja kivoja tuotteita!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *