Blogit
Valkoinen Harmaja

Rentoutumista

Tämän vuodenajan pimeys on tainut saada pienoisen otteen minusta. Aamuisin on pimeää, kun lähden töihin ja kun palaan kotiin, hämärtää taas. Kohta on pimeää silloinkin. Iltaisin väsyttää, eikä huvita tehdä mitään. Koti on mullinmallin.

Eilen päätin piristää itseäni ja laitoin itselleni kylvyn. Kuumaa vettä, ripaus lasten kylpyvaahtoa ja musiikkia soimaan. Kuuntelin Jesse Kaikurannan uutta levyä. Tykkäsin kyllä. Vesi rentoutti heti, kun asetuin ammeeseen makoilemaan. Nautin omasta rauhasta saunatuvassa. Lopuksi vielä vesihieronta ja sitten aikaisin nukkumaan. Näin pitäisi tehdä useamminkin! Ihanaa!

Kommentit (11)

 1. Sara

  Oi ihanaa 🙂 Nyt tekee kyllä mieli mennä kylpyyn!

  • suvi m

   Kannattaa mennä jos on siihen mahdollisuus. 🙂

 2. Laura

  Näyttää ihanalta! Kaikkein eniten kaipaan kylpyammetta – se on oikeastaan ainoa asia, minkä toivoisin kotiimme… mutta ei vaan mahdu 🙂

  • suvi m

   Amme on kyllä niin kiva olemassa! Ehkä teillekin tulee vielä amme johonkin kotiin… 🙂

 3. kriku

  törkeen ihana kylpypalatsi sulla 🙂

  • suvi m

   Tuo on kiva paikka. Onneksi teimme siitä tumman, vaikka se aluksi arveluttikin… 🙂

 4. Hanna

  Jesse on kyllä ihana <3 Ja vielä Kokkolan-poika. 🙂 On sulla aika ihqu pakopaikka! Pienikin irtiotto arjesta auttaa jaksamaan. Ja sun ei tartte lähteä kauas kotoa. 😀

  • suvi m

   Niinpä! 🙂 Pitäisi vaan ottaa useamminkin aikaa tällaisiin hetkiin.

 5. viiru

  Nyt kyllä tekee mieli laittaa kynttilät omaankin kylppäriin ja kokeilla ammetta ihan kylpymeiningillä. Ollaan asuttu tässä talossa kohta kaksi vuotta ja en ole vielä kertaakaan kylpenyt;) Multa löytyy vielä poreammekonekin että sais kunnon kuplia… ehkäpä viikonloppuna.

  • suvi m

   En minäkään ole kylpenyt monesti. Ehkä alle 10 kertaa ja saunatupa on ollut meillä vuoden valmiina. Mutta lapset kylpevät sitäkin ahkerammin, n. kerran viikossa.

  • viiru

   Joo meidänkin pikkunen kylpee siinä usean kerran viikossa 🙂 Se kun vaan sattuu olemaan aika luxus ammekkin keskellä kylpyhuonetta niin pitäis käyttää ahkerammin. Olen enemmän sauna ihmisiä, mutta sellaista meillä ei valitettavasti ole (asun UKssa).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *