Blogit
Valkoinen Harmaja

Raakoja materiaaleja modernissa ympäristössä

Kirjoittelin aiemmin inspiraatiopostauksen Norm Architect -sivustosta. He julkaisevat myös Norm News -lehteä, josta löytyi ajatuksia, joita kannattaa pitää mielessä rakentaessa ja kotia sisustaessa.

Aika jännä idea myös tuo yllä olevassa kuvassa näkyvä keittiön välitilan valaistusratkaisu.

Raakojen, käsittelemättöminen huonekalujen ja tavaroiden yhdistäminen valkoiseen moderniin sisustukseen näyttää minusta todella kauniilta.

kuvat: Norm Architects

Kommentit (7)

  1. suvi m

    >Tapz & Anonyymi: Siitä voidaan varmaan olla monta mieltä…Hanna: Niin minustakin. :)Anonyymi: Ok, kiitos selvityksestä. Itse ajattelisin -maalaisjärjellä- että se voisi olla luonnonmateriaali ainakin osittain…Wikipedia:"Betoni koostuu runkoaineesta, sementistä ja vedestä sekä mahdollisista lisä- ja seosaineista. Runkoaine on rakeista kiveä, jonka raekokoa ja -jakaumaa säätämällä voidaan vaikuttaa valmiin rakennusosan ominaisuuksiin. Sementti puolestaan saa veden kanssa aikaan kovettumiseen vaadittavan kemiallisen reaktion. Lisä- ja seosaineita lisäämällä voidaan vaikuttaa betonin eri ominaisuuksiin."S: Sama juttu. Tuollaisia pehmentäviä juttuja on helppo lisätä, esim. joku vanha puinen jakkara tms…

  2. Mari

    >Kyllä minä ainakin ylpeänä sanon että asun betonielementtitalossa, enkä väännä sitä miksikään kivitaloksi.Mutta sitä tulin kommentoimaan, että tuossa välitilan valaistusratkaisussa taitaa olla juurikin meidän valaistus, mutta vain kaksinkertaisena(?) eli sitä ledinauhaa. Yksinkertainen ja piilossa oleva valaistustapa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *