Blogit
Valkoinen Harmaja

Portaat

terassiportaat

terassinportaat

Ei se etupihan terassin portaiden tekeminen viivästynyt sittenkään kovin paljon. Mankun käsi parantui ja nyt on portaat jo valmiit! Kuten aiemmin kerroin, irroitimme tarvittavat lehtikuusilankut terassien alaosasta ja näin saimme portaisiin tarvittavan määrän lehtikuusilankkua, eikä sitä tarvinut tilata lisää. Lankut ovat harmaantumisasteessaan eri vaiheessa, mutta väri tasoittuu ajan kanssa. Irroitettujen lankkujen paikalle hankimme edullisempaa pohjamaalattua lankkua. Mutta entäs se väri, jota pähkäilin aiemmin…?

terassivarit

terassivarit_pysty

Ostimme tummanharmaata maalia ja tarkoitus oli maalata sillä terassin alaosat. Vieressä näkyy valkoiset, pohjamaalatut laudat. Ja olemme sittenkin kääntymässä valkoisen puoleen. Se näyttää paikan päällä katsottuna paremmalta kuin tummanharmaa ja osaan terassin vierustaa on tulossa koristekivetystä, joten nurmikon tahrimia lautoja ei tarvitse murehtia. Valkoisen alaosan kanssa terassi näyttää minusta yhteneväisemmältä ja raikkaammalta. Mutta ei kummassakaan vaihtoehdossa menisi metsään…

Kommentit (24)

 1. Satu

  Oikein kivalta näyttää valkoisena sekä myös noin kaksivärisenäkin!
  Muutes, mitä maalia ja sävyä teidän talon julkisivujen valkoiset pinnat ovat? Itsellämme on piakkoin ulkomaalin valkoisen sävyn tarkempi valinta edessä ja tuo teidän valkoinen näyttää kivalta harmaiden ikkunankarmien ja ovien kanssa.
  Kiitos ihanasta blogista 🙂

  • suvi m

   Kiitos itsellesi kivasta kommentista! 🙂
   Meidän talon julkisivut on maalattu Tikkurilan ”Paperi” sävyllä. Samalla valkoisen sävyllä maalasimme sisältäkin seinät, mutta tietysti eri maalilaadulla.

  • Satu

   Kiitti paljon vastauksesta, maalin sävyvinkki tulee tarpeeseen! Mukavaa elokuuta sinulle 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *