Blogit
Valkoinen Harmaja

Pionikausi on taas täällä!

Sunnuntaina sain tämän vuoden ensimmäisen pionin. Ihan itse sen kylläkin ostin samalla, kun haettiin mummuille äitienpäiväkukkasia. Ihanaa, että pionikausi on taas alkanut!

peony_flower

pioni_kulhot

pioni_olohuone

vaalpun_pioni

missoni

peony

marimekko_saapaivakirja

balmuir_viltti

Mutta voi surku, pioni ei ole vielä auennut yhtään! Vaihdoin sille juuri uuden, lämpöisen veden jos se auttaisi kukkaa aukeamaan (siksi maljakossa näkyy vielä roiskeitakin). Vai aukeaakohan kukka enää ollenkaan ja seitsemän euroa menee hukkaan…? Toivottavasti Lidliin tulee taas niitä edullisia pionikimppuja kuten viime vuonna. Sieltä hain monet perjantaikukkaset viime keväänä. Mieluusti tietysti tukisin paikallisia kukkakauppoja, mutta kyllä kieltämättä iso hintaerokin vaikuttaa jos kukkasia ostaa usein.

Pöydällä näkyy myös Marimekon ”Sääpäiväkirja” sarjan pikkuinen kulho, jonka ostin samaan aikaan kahvikupposten kanssa. Tykkään pitää erilaisia kulhoja esillä, sillä niihin saa kätevästi siivottua lasten Legoja ja pikkutavaroita, joita aina ajelehtii ympäri kotia. Tietysti käytämme kulhoja myös perinteisemmin tarjoilussa, mutta mitäpä kauniita kulhoja kaapissa piilottamaan silloin kun niitä ei tarjoilussa käytetä.

Pitäkää peukkuja, että minun pioni aukeaa! 😉

Voit seurata blogiani Bloglovin’ssa / Facebookissa / Feedlyssä / Instagramissa

Translation: How great that the peony season has started again! I bought my first peony of the year yesterday and now I am eagerly waiting for it to open – I hope it will. I like to place little bowls on the coffee table for serving snacks but also for storing our kid’s small toys like legos; it is easy to pick them up from the floor and place them into bowls. There are always legos all over our house.

Follow me on Bloglovin’ / Facebook / Feedly / Instagram

Kommentit (20)

  1. ene kuismanen

    Minulla ollut jo ainakin 15 vuotta pionit puutarhassa.Joka vuosi on ollut kukkameri ja melkein kaikki ovat auenneet pikkuhilja.Tänä vuonna on samoin paljon nuppuja,mutta yksikään ei ole auennut ja tuntuu siltä että eivät aukeakin. Mistä tämä voi johtua??? Pituutta ovat kasvaneet hirveästi koska oli välillä paljon sateita. Osaako joku sanoa syyn siihen.Olisin kiitollinen vastauksesta ?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *