Blogit
Valkoinen Harmaja

PIKKUJOULUARVONTA: Viaplay-katseluaikaa

Monet viettävät tänä viikonloppuna pikkujoulua. Myös täällä Valkoinen Harmaja -blogissa ollaan pikkujoulutunnelmissa tänä viikonloppuna ja sen kunniaksi päätin järjestää pienen arvonnan.

Sain mahdollisuuden arpoa Viaplay-vouchereita lukijoilleni. Viaplay on Suomen ensimmäinen kiinteällä kuukausimaksulla toimiva leffavuokraamo, eli tavallaan ”elokuvien Spotify”. Alle kymmenen euron kuukausimaksua vastaan voit katsoa rajattomasti elokuvia ja muuta laatuviihdettä internet-yhteyden avulla sinulle itsellesi sopivimpaan aikaan. Viaplay sisältää noin pari tuhatta suomeksi tekstitettyä elokuvaa. Katsomiseen tarvitset internet-yhteyden ja tietokoneen. Leffoja voi katsoa myös TV:n kautta mikäli yhdistää läppärin HDMI-kaapelilla televisioon. Voit lukea Viaplaysta lisää Viaplayn sivustolta.

Meillä oli palvelu testikäytössä kuukauden ajan ja ihan hyvin se pelitti. Tuo palvelu sopii juuri minulle, sillä kuten aiemmin mainitsin, nukahdan usein elokuvan aikana. Nyt ei tarvitse murehtia leffan palauttamista, sillä elokuvan voi sitten myöhemmin katsoa loppuun silloin, kun itselle sopii. 😉


Nyt sinulla on siis mahdollisuus voittaa voucher, jolla saat kuukauden ilmaista katseluaikaa Viaplay-palvelussa. Saan arpoa jopa 30 voucheria, joten voittomahdollisuudet ovat hyvät!

Osallistut arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttilootassa mitä sinun mielestäsi kuuluu rentouttavaan leffailtaan? Jotta tavoitan sinut varmasti, olisi hyvä jos laittaisit kommenttiin mukaan myös sähköpostiosoitteesi mikäli sinulla ei ole omaa blogia.

Arvonta on käynnissä vain tämän viikonlopun ajan, joten ole nopea. Arvonta päättyy sunnuntaina 27.11.2011 klo 23.59. Arvon voittajat maanantaina 28.11.2011.

Arpaonnea jälleen kerran! Tällä kertaa onnellisia voittajia tuleekin sitten jopa 30 kappaletta! 🙂
Ja mukavaa pikkujouluviikonloppua kaikille!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Kommentit (136)

  1. Anonymous

    >Rentouttavaan leffailtaan kuuluu hyvä seura, herkullisia herkkuja ja mukava tunnelma :)Millis

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *