Blogit
Valkoinen Harmaja

Pikainen tauluasetelma

Samassa hässäkässä kun teimme olohuoneen pienen muutoksen, järjestin myös työhuonetta pikkuisen. Työhuoneen oven takana oli aikamoinen määrä omia ja isäni maalaamia tauluja säilössä (mm. ruokailutilan edellistä tauluasetelmasta) ja hetken mielijohteesta päätin lätkäistä muutaman niistä kiinni seinään Therese Sennerholtin printtityön seuraksi. Pikainen sommittelu ja vasara esiin. Viidessä minuutissa huone tuli viimeisteltyä. Aikaisemman version näet esim. täältä.

Työhuoneen nurkassa on valkoinen Hayn neon tube valaisin. Yleensä pidän enemmän lämpimän sävyisestä valosta, mutta tämä neon tube on kiva tummassa huoneessa. Sen avulla seinien sävy erottuu paremmin (seinät on maalattu Tikkurilan Kätkö sävyllä) ja se on myös oivallinen lisävalo valokuvaukseen. Neon tuben kajastuksessa olen ottanut mm. ne taannoiset Blossa kuvat. Meidän keltainen neon tube on tällä hetkellä pojan huoneessa luomassa vähän Star Wars tunnelmaa. Sen valo on kieltämättä aika ärtsy, heh.

P.S. Bongaa pinkit pyjamahousut… 😉

Kommentit (21)

  1. Nea

    Mikä/mistä tuo olohuoneen kattovalaisin on? Kiitos.

    • suvi m

      Voi että, kun en enää muista minkä merkkiset nuo olkkarin kattospottimme ovat. Olemme ostaneet ne jo ekaan rakentamaamme taloon. Selvittelen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *