Blogit
Valkoinen Harmaja

Pihistä / panosta: tiimalasi

Kodikkuutta tuovat sisustusasetelmat ovat nyt kovinkin suosittuja sisustajien keskuudessa – minimalismista huolimatta. Taidokkaat asetelmat tuovat mielenkiintoa sisustukseen ja niiden avulla on helppo lisätä kerroksellisuutta kotiin. Yksi sisustusesine, jota on viime aikoina näkynyt paljon sisustuskuvissa on tiimalasi. Löysin tällaisen parin:

pihistapanosta_tiimalasi

HAY:n ”Time” tiimalasikokoelmaan kuuluu eri kokoisia tiimalaseja, joissa on käytetty värillistä lasia. Minä olen saanut sen keskikokoisen version siskolta lahjaksi ja se koristaa meidän eteisen lipaston päällä olevaa asetelmaa.

Tähän pihistä-panosta pariin valitsin HAY:n tiimalaseista suurimman koon (korkeus 19,5 cm), sillä se vastasi parhaiten Elloksen ”Monza” tiimalasin kokoa (korkeus 21 cm). Elloksen versiosta on saatavilla vain yhtä kokoa ja se on kirkasta lasia.

Kummasta sinä tykkäät enemmän? Pihistäisitkö vai panostaisitko? Vai ovatko tällaiset sisustusesineet sinusta ihan turhia ylipäänsä?

Translation: I found look-a-likes: hour glasses from Ellos and HAY. Which one do you like more?

Kommentit (12)

  1. sarinna

    Tykkään esineistä, joilla on jokin käyttötarkoitus, joten tällaiset tuntuvat vähän turhilta. Mies taas tykkää tämän tyyppisistä esineistä. Minä pidän enemmän minimalistisemmasta tyylistä. Joka pinnalla ei tarvitse olla useampaa koriste-esinettä

    • suvi m

      Aivan, makunsa kullakin. Minäkin ihailen minimalistista sisustusta, mutta omassa kodissa tyyli lähtee aina rönsyilemään.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *