Blogit
Valkoinen Harmaja

Pihistä / panosta: pörrötyyny

Olen tainutkin ohimennen mainita, että olen kovin tykästynyt pörrötyynyihin. Olen ihastellut etenkin Marimekon ja Linumin tyynyjä, mutta tein pientä tutkimustyötä ja etsin muitakin vaihtoehtoja. Pihistä-panosta hengessä.

1sisustuksenkoodi6

Kuva: Sisustuksen Koodi (Linumin pörrötyyny kuvassa)

pp_porrotyynyt

Vaihtoehtoja löytyy ja eri hintaluokistakin. Tosin nämä poiminnat eivät ole ihan vertailukelpoisia keskenään, sillä tyynyjen koko saattaa vaihdella. Myös materiaaleissa on eroja: esim. Balmuirin Chamonix-tyyny on alpakkaa, kun taas Marimekon Furry on puuvilla-mohair-sekotetta. Sama pörröinen ilme on kuitenkin kaikissa. No, Noble Housen tyyny eroaa ehkä selkeimmin tästä joukosta, eikä se ole niin pörröinen.

Minkä sinä valitsisit?


Translation: I really like furry cushion covers, so I did a small investigation to find out different alternatives. I think I prefer the ones from Marimekko and Linum.

Kommentit (14)

 1. Ida

  Törmäsin tuohon Balmuirin tyynyyn kaupassa – niin pehmeä! Tosin tyyny oli melko pieni, mutta valitsisin silti ehdottomasti sen!

  • suvi m

   Huomasinkin, että tuota Balmuirin tyynyä saa monessa koossa ja aika pienestä lähtien. Se on varmasti tosi ylellinen. 🙂

 2. heidimarianna

  Pörrötyyny on kyllä himottanut tänä syksynä, mutten osaa sanoa onko minun kohdalla vaan hetken villitys.. Olin sitten muissa asioissa Jyskissä ja bongasin sieltä tosi edullisen vähän pitkäkarvaisemman pörrötyynyn (muistuttaa vähän tuota balmuirin ja elloksen versiota). Lähti matkaan sillä ajatuksella, ettei tapahdu kauheita, jos hetken villitys onkin 😉

  • suvi m

   Minäkin mietin tuota, että onko se vain hetken villitys. Tai ehkä yleensäkin talvikauden villitys. Olisikin pitänyt tsekata myös Jyskin valikoima. En hoksannut sitä, kun tein ”tutkimustyötä”. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *