Blogit
Valkoinen Harmaja

Pihalla tapahtuu

Pihasta lupailin kuvia, joten tässäpä niitä. Ei täällä mitään dramaattista muutosta ole tapahtunut; leikkimökki on saatu paikoilleen ja osittain maalattua (samalla sävyllä kuin talokin, eli Paperi-sävyllä), ja Mankku on nikkaroinut terassille kahdet portaat. Eron ”uusien” ja viime vuonna asennettujen lehtikuusilautojen välillä huomaa nyt selvästi. Kohta ne uudetkin osat ovat harmaantuneet yhteneväisiksi vanhan osan kanssa.

Nurmikko kasvaa silmissä ja se on jo kertaalleen leikattu. Toki paikoitellen on vielä vähän läikkyjä, kun siemenestä olemme tämän kylväneet, mutta kyllä nekin pian kuroutuvat umpeen. Toisessa omenapuussa on yksi kukka. 🙂

Viikonloppuna olisi sitten tarkoitus hakea vielä muutama istutettava kasvi sekä ruukkuja ja kesäkukkia. Lisäksi meillä on etupihalla aikamoinen kivikasa, josta pitäisi asetella kivet talon ympärille sekä istutuksiin. Myös soraa pitää vielä levitää etupihalle.

Ja leikkimökissä riittää hommaa vaikka kuinka: sisämaalausta ei ole vielä edes aloitettu. Onneksi lapsille on jo selvää millä värillä sisällä pitää maalata: sinisellä ja vaaleanpunaisella. Näiden kahden värin yhdistämisessä riittääkin haastetta, mutta on minulla eräs idea mielessä…

Ei lopu hommat. 🙂

Translation:
The grass in our yard has started to grow and we are planning to plant more bushes and flowers this weekend. The small cottage for our children is almost painted on the outside, but there is a lot more work to be done inside. There’s a lot of work left in our garden…

Kommentit (14)

 1. Anki

  Hei!
  Oletteko olleet tyytyväisiä lehtikuusiterassiin?
  Mietin omalle terassille vaihtoehtoja ja lehtikuusi haaveissa. Kuulin että siitä tulis herkästi tikkuja jalkapohjiin, onko totta?

  • suvi m

   Ollaan oltu tosi tyytyväisi terassimateriaaliin. Tikkuja lähtee pääosin ruuvien kohdalta, kun niitä kohtia ei vielä(kään) ole hiottu. Meidän pojalla on pari kertaa ollut tikku jalassa tai kädessä. Muilla ei ole ollut.

 2. Outi

  Hei!
  Ihanan näköinen tuo teidän leikkimökkinne: Mekin otimme yhteyttä Kannus-taloon, mutta hinnoista ja muista tietävä henkilö tulee töihin vasta heinäkuun lopussa.
  Osaisitko sanoa kuinka korkea leikkimökki on matalimmalta sivultaan takaseinän ikkunan kohdalla? Mahtuuko aikuinen seisomaan siinäkin? Entäpä etuseinän räystään korkeus? Mietin nimittäin minäkin sitä jatkokäyttöä – mahtuisiko sinne kenties yöpymään/majailemaan ihan aikuisen kokoisia nuoria… Aurinkoista kesän jatkoa!

  • suvi m

   En ole mitannut leikkimökkiä tarkasti, mutta kyllä siellä hyvin mahtuu aikuinen seisomaan. Se on tullut todettua viime päivinä useasti, kun ollaan miehen kanssa maalattu mökkiä sisältä. Mieheni on 192 cm pitkä ja hänkin mahtuu seisomaan ihan kunnolla siinä matalassa päässäkin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *