Blogit
Valkoinen Harmaja

Pieni tuunaus Divaanin tilaajalahjasta

liitutaulu2

liitutaulu1

Divaanin tilauslahjana on tällä hetkellä koristeellinen liitutaulu. Koska oma tyylini on melko pelkistetty, tuunasin liitutaulua pikkuisen poistamalla kruusatut kehykset. Niin saatiin pojan huoneen tyyliin sopiva liitutaulu muistuttamaan tärkeistä asioista. Kehyksistä voisi vielä tuunata jotain: ne voisi vaikka maalata mustaksi tai valkoiseksi, asettaa seinälle ja sijoittaa niiden sisään esimerkiksi Therese Sennerholtin tekstikortin tms…

Vielä ehditte muuten tilata Divaanin blogikampanjahintaan 3 numeroa 12,90 € (norm. 22,95 €) ja saada kaupan päälle juurikin tuon kyseisen liitutaulun. Tilaamaan pääset alla olevasta linkistä.

Divaanitilaus

divaani_ipadissa

Ja olettekos huomanneet, että Divaani on nyt myös iPadissa? Sovelluksen voi ladata AppStoresta ilmaiseksi (linkki Divaanin sovellukseen AppStoressa) ja irtonumeron hinta on 4,49 €. Divaania voi myös tilata pidemmäksi aikaa AppStoren kautta.

Blogiyhteistyo

Kommentit (7)

 1. Elena

  Joo, noi Divaanin tilaajalahjat on usein aika kaameita. Tai siis olisi vaikea kuvitella niitä Divaanissa esiteltyihin koteihin. Hauska tää tuunausidea!

  • suvi m

   Tilaajalahjat voisivat kyllä olla paremmin tilaajille sopivia. 😉

 2. Kerttu / Modernisti Kodikas

  Hyvä tuunaus, olinkin katsonut aikaisemmin, että on vähän turhan ”krumeluuri” liitutaulu.

  Sinulle on sisustusaiheinen haaste blogissani: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/04/maailman-kaunein-esine.html. Olisipa mukavaa kuulla ajatuksesi tästä!

  • suvi m

   Niinpä, minunkin makuuni olisi enemmän joku pelkistetympi tilaajalahja.
   Kiitti haasteesta vielä kerran! 🙂

 3. Jossu

  Heippa, tilasin tätä kautta ajat sitten divaanin..milloinkahan ensimmäinen lehti pitäisi tulla?

 4. Johanna Jokisalo

  Hei!

  Lähetin vahingossa kysymykseni jonnekin aivan muualle kuin tämän aiheen alle mutta kysymykseni oli siis että mistä olet löytänyt tuon ihanan päiväpeiton poikasi huoneeseen? Olen jo pitempään etsiskellyt uusia lapsiemme sänkyihin. Kiitos ihanan inspiroivasta ja mukavasta blogistasi 🙂

  Johanna

  • suvi m

   Kiitos sinulle mukavasta palautteesta! 🙂
   Päiväpeite on ostettu pienestä sisustusliikkeestä (joka on jo lopettanut) Kokkolasta. En valitettavasti tiedä tarkemmin päiväpeitteen valmistajaa, eikä lapuissakaan lue muutakuin pesuohje. Harmi etten voi auttaa enempää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *