Blogit
Valkoinen Harmaja

Pieni pärekori

Pärekorit ovat olleet kovin pop jo jonkin aikaa. Näyttää niin kivalta, kun moderniin sisustukseen yhdistää jotain hyvin perinteistä ja käsintehtyä. Yllätyin tänään, kun poikkesin Anttilassa ja näin siellä pärekoreja ale-laarissa. Piti napata yksi mukaan. Hinta oli pikkuisen vajaa kuusi euroa. En vielä ole päättänyt mitä tuossa säilytän, mutta kyllä sille käyttöä löytyy. Nurkissa lojuu aina kaikenlaista sekalaista pikkuroinaa, mikä tarvitsee säilytystä.

Viime kesänä kirjoitin ”Juthbackan kirppistaivas -postauksessa” Juthbackan markkinoilta ostamastamme isosta pärekorista, jota kaavailin pyykkikoriksi. Se oli siihen tarkoitukseen kuitenkin aivan liian tikkuinen. Kori päätyi sitten meidän saunatupaan polttopuiden säilytykseen ja onkin sopinut siihen tehtävään täydellisesti.

Onko teillä pärekoreja?

Kommentit (18)

 1. Paula

  Makin tykkaan parekoreista ja mulla onkin pari aidilta ja tadilta perittya sellaista. Ovat kovin rakkaita mulle ja nain ulkomailla asuessa jotenkin kivasti muistuttavat mua ihanasta koti-Suomesta.

  • suvi m

   Ihana kuulla!

 2. Kaisa

  Hei! Mahtava vinkki, kiitos! Olen juurikin pähkinyt, miten säilöisin takkapuita ensi talvena. Pärekorihan olisi aivan oiva vaihtoehto.

  • suvi m

   Kiva jos tästä oli vinkkiä! 🙂 Polttopuiden säilytykseen pärekori on kyllä tosi hyvä.

 3. tiinakaisa

  Onpas se söpö pieni! Ja kaunis valkoisessa seurassa.

  • suvi m

   Oli kyllä niin söpis, että piti napata mukaan. 🙂 Vähän huteraa tekoa kyllä tuntuu olevan, mutta ehkä se kestää meidän menossa.

 4. Nimetön

  Onpas ihana kuva 🙂
  Meidän perhe tykkää pärekoreista! Takan edestä löytyy pärekori, sillä myöskin kannetaan halot sisälle. Ensiksi ostettiin Oulun makasiineilta isompikin malli mutta siihen tulee jo enenpänsä painoa jos sen lataa täyteen joten se on ollut rokulissa jonkin aikaa. Sipuleita säilytän pienessä pärekorissa 🙂

  • suvi m

   Kiva kuulla. 🙂 Kovin suuri pärekori tulee varmasti painavaksi haloista…ehkä keksitte sille jotain toista käyttöä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *