Blogit
Valkoinen Harmaja

Phrena 2

phrena

phrena3

phrena2

phrena4

Siellä arvattiinkin oikein: uusi valaisin on Karl Zahnin suunnittelema ja Artecnican valmistama Phrena (minulla Phrena2-malli). Ihastuin valaisimeen ensi silmäyksellä Design Boulevard -liikkeessä! Tämä oli siis ihan heräteostos – voin myöntää sen. Mutta järkeilin, että valaisin sopii kauniisti moneen eri tilaan: yhtä hyvin esimerkiksi niin makuu- kuin työhuoneeseen. Nyt aluksi sijoitin sen olohuoneeseen tv-tason viereen, subbarin päälle. 😉

Tämä valaisin on siinäkin mielessä monikäyttöinen, että sen kuvun voi suunnata joko ylös tai alaspäin, jolloin raoista muodostuu erilainen valaistus. Tai valaisimen voi asettaa myös katosta roikkumaan, kuten alkuperäinen Phrena oli suunniteltu. Nyt vasta huomasin muuten, että se löytyy myös MoMa:n kokoelmasta. Klassikkoainesta sanoisin (valaisin on suunniteltu vuonna 2009).

Translation: I bought a new lamp: ”Phrena2” designed by Karl Zahn and manufactured by Artecnica. This is a versatile lamp, since it can be used as a table lamp as well as a hanging lamp. And you can also place the shade either way up and it forms a different kind of lighting. I figured that I can place it anywhere in our house; now it is in our living room.

Kommentit (24)

 1. Lotta

  Kaunis valaisin! Erityisesti lampun jalka on silmää miellyttävän kevyt. 🙂 En ole ennen Prena-valaisimeen törmännyt missään.

  • suvi m

   Minustakin tuo jalka-osuus on hurjan nätti. En ollut minäkään aiemmin törmännyt tähän valaisimeen. Se oli heti ”rakkautta ensi silmäyksellä”. 🙂

 2. Marru

  Kaunis valaisin! Minä myös ihastuin tuohon valaisimen jalkaan.

 3. Sanna

  Todella kaunis valaisin, herkkä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *