Blogit
Valkoinen Harmaja

Perjantain höpötykset

Nojatuolissa istuskelu on tullut viime päivinä tutuksi, kun olo on alkanut kohentua eikä jaksa enää viettää koko päivää sängypohjalla. Tässä istuskellessani muistin, että sain jonkin aikaa sitten toiveen kuvata meidän keittiö-ruokailutilaa tästä suunnasta. Kuvakulma on kieltämättä harvemmin blogissa näkynyt.

keittio

Pöydällä olevat eucalyptyksen oksat ja Marimekon paperikassi peittävät juuri sopivasti keittiön sotkut. Pehmis makoilee suloisesti seiskatuolissa. Ostin viime lauantaina aikamoisen määrän kukkasia, sillä tein erästä kivaa kotistailausta ennen kuin flunssa yllätti. Onneksi muutama kukkasista on vielä elossa.

Ensi viikolla näette mitä täällä kuvailin. Aikamoinen kuvien läpikäyminen on vain vielä edessä, sillä otin 349 kuvaa (yhtä postausta varten). On vaan niiin kivaa, että saa tehdä kotistailauksia! En voi hillitä itseäni!

artek_tuoli2

viivi_kissa

Meidän vanhempi kisuli, kesällä 16-vuotta täyttävä Viivi jaksaa olla innostunut pahvilaatikoista. Sieltähän se mieluinen paikka löytyi tänäänkin. Mankku kuvasi eräänä aamuna suloisen videon Viivin nautiskeluhetkestä pahvilaatikossa. Tulin siitä niin iloiseksi! Olin ollut tosi harmissani siitä, että Viivin toinen silmä sokeutui jonkin aikaa sitten ja tästä videosta minulle tuli parempi mieli. Näyttää siltä, että Viivi nauttii elämästä vaikka ei toisella silmällä näekään. Moni varmaan näki tämän videon jo Facebookista, mutta tässäpä se vielä perjantain piristykseksi:

Mukavaa viikonloppua!

Voit seurata blogiani Facebookissa / Bloglovinissa / Blogipolussa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

Kommentit (15)

 1. Karin // Tunne tilat

  Hyvin toimii tämäkin kuvaussuunta! Näyttää tyylikkäältä ja kotoisalta yhtä aikaa 🙂

  • suvi m

   Kiitos, Karin! Tosi kiva kuulla! 🙂

 2. Mirella

  Ihanaa, uusia kuvakulmia uudelta tuolilta. =D
  Ja voi Viivi ihanuus. Kyllä se pärjää hyvin yhdelläkin silmällä.
  Meilläkin Pablo-koira on yksisilmäinen, menetti sen ”tapaturmaisesti” kissatappelussa. Hyvin on pärjännyt, välillä vaan törmäilee kovassa vauhdissa ja leikkiessä … =)

  • suvi m

   Onpa kiva kuulla, että Pablo on pärjännyt yhdellä silmällä. Hyvin näyttää Viivikin pärjäävän – ei siitä edes huomaa mitään. Epäilenkin ettei ihan koko silmä ole sokeutunut…

 3. Vipsu

  Hyvä – kiva, uusi kuvakulma! En ole ennen nähnyt keittiötäsi. Paljon lämpimämmän oloista ja väristä näissä kuvissa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *