Blogit
Valkoinen Harmaja

Pari boxia lisää (ja jotain itsellekin)

fendi_kasikoru

Nyt on taas pari säilytysboxia lisää. Luksusverkkokauppojen tuotteet on pakattu aina niin kauniisti kunnon laatikoihin ja sillkipaperiin ja rusetteihin käärittyinä (mikä on tosi kätevää, kun niistä saa säilytysboxit kaupan päälle). Nämä boxit ovat peräisin Luisaviaromasta, josta tilasin pitkästä aikaa jotain ylellistä itselle. Nimittäin tuon kuvassa näkyvän Fendin käsikorun (kiitos vinkistä rakkaalle siskolle!). Ajattelin, että tämä käsikoru sopii monenlaisen asun kanssa (niin arkeen kuin juhlaan), joten päätin nyt vähän tuhlata itseeni. Ensi viikon perjantaina viimeistelen sillä yksikertaisen asuni Gloria Blog Awards -gaalaan. Jänskää päästä vähän tuulettumaan ja toivottavasti tapaan monta blogikollegaa siellä!

Kommenttiboxissa on käynnissä mielenkiintoista keskustelua. Olen lukenut kommenttejanne innolla ja tulen pian vastailemaan. Pitää vaan ensin tehdä perjantaisiivoukset…

P.S. Pitää vielä käydä ostamassa Spanxit… 😀

Translation: I bought something luxurious for myself: a new Fendi bracelet. I’m going to wear it next week in a blog awards gala hosted for top Finnish bloggers. Exciting!

Kommentit (12)

  1. Karla ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi

    Onpa kaunis koru; hillitty, mutta kuitenkin näyttävä! Laita sitten kuvia käytössä! Ensimmäistä kertaa mua harmittaa näin kaukana asuminen; olisi ollut tosi kiva tulla myös ja nähdä kerralla monta tuttua bloggaria!

    • suvi m

      Voih, olisipa ollut mukava jos olisit päässyt tulemaan! Katsotaan nyt laitanko tänne mitään kuvia, mutta ehkä instagramiin… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *